Παππάς: Αν κερδίσει ο Κασσελάκης κάποιοι θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

 Παππάς: Αν κερδίσει ο Κασσελάκης κάποιοι θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Δυστυχώς η επιλογή των στελεχών που θέλουν να δημιουργήσουν διαμάχη, αγνόησαν την επιθυμία της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ και μας οδήγησαν στη ρευστοποίηση» δήλωσε ο βουλευτής Πέτρος Παππάς μιλώντας στο Talk Radio 98.9 και πρόσθεσε: «Αυτό είναι το πολιτικό γεγονός μεσολάβησε, ενώ είχαμε πάει σε ευρωεκλογές, είχαμε καταθέσει κομμάτια του προγράμματός μας, είχαμε δείγματα σταθεροποίησης, μία διαδικασία που μας οδηγούσε σε μία πορεία, τα στελέχη αυτά αποφάσισαν να μας ρίξουν στο γκρεμό, χωρίς επιθυμία της βάσης. Στη χθεσινή δημοσκόπηση δείχνουν ξεκάθαρα ότι θέλουν τον κ. Κασσελάκη στην ηγεσία».

Αναφέρθηκε ωστόσο και στις περιπτώσεις που ενδεχομένως κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί και ειδικότερα στην περίπτωση του Χρήστου Σπίρτζη που βρέθηκε απολογούμενος στην Επιτροπή Δεοντολογίας:

«Θα έπρεπε να έχει διαγραφεί ο κύριος Σπίρτζης, εννοείται. Όταν έχεις σειρά στελεχών που βγαίνουν στα κανάλια και σε υπονομεύουν, δεν μπορείς να χτίσεις. Την πλήρωσε ο Κασσελάκης, την πλήρωσε και ο Τσίπρας στο παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά.

Ενω για το μετά της εκλογικής διαδικασίας τόνισε: «Νομίζω ότι οι επιδιώξεις των στελεχών αυτών είναι να φύγουν από ένα κόμμα που δεν το αντέχει η ιδιοσυγκρασία τους. Το έχουν πει σε δημόσιες δηλώσεις. Ταμπουρώνονται πίσω από κομματικές δομές, αγνοούν αυτό που θέλει ο κόσμος, δεν τους νοιάζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει πρόεδρο. Προφανώς ενδιαφέρονται μόνο να ανακυκλώνονται σε καρέκλες και κομματικές θέσεις. Όσα στελέχη εμποδίζουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, που θα χαρακτηρίζει τη βάση του, δεν μπορούν να είναι αναντίστοιχοι. Ο κόσμος που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει το καινούργιο».

Ο Πέτρος Παππάς αναφέρθηκε στη συνέχεια και στις κατηγορίες περί bullying που έχουν μπει στη δημόσια συζήτηση.

«Θεωρώ ότι όταν κάποιος καταγγέλλει κάτι τόσο βαρύ, όσο ο εκφοβισμός, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να το αποδεικνύει στη δικαιοσύνη» σχολίασε αρχικά ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε την σκέψη του: «Είναι παράλογο να ζητάει το φερόμενο ως θύμα τη συναίνεση του υποτιθέμενου θύτη για να πάει στη δικαιοσύνη. Επίσης σε εκδηλώσεις φωτογραφιζόταν με τον πρόεδρο. Είναι υποχρέωσή της να φέρει τις καταγγελίες για εκφοβισμό στον εισαγγελέα»

Ο Πέτρος Παππάς μίλησε και για όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας:

«Αντιλαμβάνεστε τον πανικό, τον φόβο που δημιουργεί η οργή και η επιθυμία του κόσμου να έχει τον πρόεδρό του στη θέση που τον εξέλεξε. Ο κόσμος το λέει «πραξικόπημα», θεωρώ ότι είναι μία βίαιη εκτροπή. Το τυπικά νόμιμο, δεν είναι και ηθικό. Δεν το θεωρώ ηθικό γιατί είναι αναντίστοιχο με τη βούληση του κόσμου. Κάποια στελέχη έχουν μπει σε έναν κύκλο αυτοκτονικό, αυτοχειρίας, και αυτό με λυπεί. Πώς μπήκαν σε μία πορεία σκέψης να διαλύσουν ένα κόμμα».

Τέλος ο Πέτρος Παππάς αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει να αντιμετωπίσει μία τεράστια πλεκτάνη εις βάρος του. Φοβούνται τον Κασσελάκη. Πρέπει πρώτα να δει τι συμβαίνει και τι άλλο έχουν σκοπό να του στήσουν. Θα αναγγείλει την υποψηφιότητά του».

Σχετικά Άρθρα