Φρίκη με φοιτήτρια στην Ιταλία: Σκότωσε τα δύο νεογέννητα μωρά της και τα έθαψε στον κήπο

 Φρίκη με φοιτήτρια στην Ιταλία: Σκότωσε τα δύο νεογέννητα μωρά της και τα έθαψε στον κήπο

Συνελήφθη σήμερα το πρωί η 22χρονη φοιτήτρια η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε δύο νεογέννητα παιδιά της, έξω από την Πάρμα της Βόρειας Ιταλίας.

Η γυναίκα κατηγορείται για δολοφονία και απόκρυψη πτωμάτων. Η καθοριστική απόδειξη για να της απαγγελθούν οι κατηγορίες, προήλθε από τεστ DNA, στο οποίο υποβλήθηκε η φερόμενη ως παιδοκτόνος.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, γέννησε και δολοφόνησε το πρώτο παιδί πριν από ένα χρόνο ενώ η δολοφονία του δεύτερου παιδιού ανακαλύφθηκε από τους καραμπινιέρους στις 8 Αυγούστου φέτος.

Τα είχε βάλει σε πλαστικές σακούλες και τα είχε θάψει στον κήπο της οικογενειακής της μεζονέτας, στο Τραβερσέτολο, κοντά στην Πάρμα.

Δεν γνώριζαν ότι ήταν έγκυος ούτε οι γονείς της, ούτε ο αρραβωνιαστικός της, 23 ετών. “Επιτέλους ” σχολίασε η μητέρα του 23χρονου, όταν πληροφορήθηκε την είδηση της σύλληψης της  γυναίκας.

Οι εισαγγελείς τώρα θέλουν να εξακριβώσουν αν πράγματι δεν υπάρχει κανένας συνένοχος που, άμεσα ή έμμεσα, μπορεί να βοήθησε την φοιτήτρια, πρωταγωνίστρια της φρικιαστικής αυτής ιστορίας.

Όπως αναφέρει η La Stampa, το πρώτο μωρό ανακαλύφθηκε στις 9 Αυγούστου, ενώ έκανε διακοπές στη Νέα Υόρκη. Η εισαγγελία και οι καραμπινιέροι της Πάρμα περίμεναν την φοιτήτρια νομικής, να επιστρέψει από τις διακοπές της στις 19 του μήνα.

Οι ανακριτές ζήτησαν αμέσως τη σύλληψή της, αλλά ο ανακριτής την είχε απορρίψει, πιθανώς θεωρώντας ότι το γεγονός ότι επέστρεψε στην Ιταλία, παρότι είχε ήδη ενημερωθεί για τις υποψίες που την βαρύνουν, δεν γεννούσε τον κίνδυνο απόδρασης.

Έκτοτε, η κατηγορούμενη παραμένει σε μυστική τοποθεσία, στη διάθεση των δικαστικών αρχών. Στο μεταξύ, μια υποκλοπή, και όχι η ομολογία της, οδήγησε τους ερευνητές να υποψιαστούν ότι αυτή που μόλις ανακαλύφθηκε, η οποία κατέληξε σε τραγωδία, δεν ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη της Κιάρα .

Δεν φαινόταν ωστόσο να έχει γίνει ποτέ επίσημα μητέρα. Έτσι οι αρχές αποφάσισαν να σκάψουν εκ νέου στο σκάψιμο στον κήπο του σπιτιού και βρήκαν το δεύτερο πτώμα. Νέες γενετικές εξετάσεις και άλλα ευρήματα αποκάλυψαν ότι επρόκειτο για ένα άλλο μωρό , παρόμοιας εκτιμώμενης ηλικίας με αυτό που βρέθηκε τον Αύγουστο: 40 εβδομάδων.

Στη συνέχεια, ένα γενετικό τεστ έδωσε το ίδιο αποτέλεσμα με το πρώτο. Ήταν πάντα η μητέρα. Αυτό επιδείνωσε πολύ τη θέση της, έτσι το αίτημα σύλληψης έγινε δεκτό και η κοπέλα οδηγήθηκε στη φυλακή.

Το μωρό αιμορραγούσε μέχρι θανάτου από τον λώρο

Το παιδί γεννήθηκε ζωντανό, είχε «εκτελέσει έγκυρες αναπνευστικές πράξεις», ο θάνατος «οφείλονταν σε αιμορραγικό σοκ από κοπή του ομφάλιου λώρου απουσία επαρκούς μηχανικής στένωσης των ομφάλιων αγγείων» που «οδήγησε σε άφθονη αιμορραγία με αιφνίδια αναιμία και θάνατο του νεογέννητου». Αυτό προέκυψε από την προκαταρκτική έκθεση νεκροψίας για την κουβέρτα του δεύτερου νεογέννητου που βρέθηκε στο Traversetolo, όπως γράφτηκε από την Εισαγγελία, με επικεφαλής τον Alfonso D’Avino.

Η έρευνα της Chiara στο διαδίκτυο: πώς να κρύψετε την κοιλιά, πώς να ενθαρρύνετε μια άμβλωση

Το σχέδιο που ανέπτυξε η Chiara από τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης ή σε κάθε περίπτωση από τότε που άρχισε να συνειδητοποιεί την ίδια την εγκυμοσύνη ήταν η καταστολή του ίδιου του παιδιού της, πριν ή μετά τον τοκετό. «Μάλιστα, οι «διαδικτυακές αναζητήσεις στόχευαν στην απόκτηση γνωστικών στοιχείων για το» «πώς να κρατήσετε κρυφή την εγκυμοσύνη, πώς να προκαλέσετε ή να επιταχύνετε τον τοκετό» και «ποιες σχέσεις υπάρχουν ανάμεσα στο σπάσιμο των νερών και τον τοκετό» και τέλος «ποια συμπεριφορά πρέπει να ακολουθηθεί για να προκαλέσει ή να ενθαρρύνει μια άμβλωση».

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα