Τα SMS του Κασσελάκη στην τοξική σύγκρουση για την εκλογή νέου αρχηγού- Πληροφορίες ότι θα γίνουν αποκαλύψεις εκατέρωθεν

 Τα SMS του Κασσελάκη στην τοξική σύγκρουση για την εκλογή νέου αρχηγού- Πληροφορίες ότι θα γίνουν αποκαλύψεις εκατέρωθεν

Υπάρχουν ή όχι τα sms του Στέφανου Κασσελάκη προς κορυφαία στελέχη του κόμματος και συνιστούν bullying; Και κατά πόσο εφόσον υφίστανται θα κρίνουν την εσωτερική σύγκρουση στην πορεία προς την εκλογή νέας ηγεσίας; Όσα έχει καταγγείλλει η Κατερίνα Νοτοπούλου φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή και έως ένα βαθμό μπορεί να συνδυαστούν με τις σκέψεις της εσωκομματικής αντιπολίτευσης να “μπλοκάρουν” ακόμα και την υποψηφιότητα του τέως προέδρου. Το βέβαιο είναι πως η τοξικότητα χτυπάει κόκκινο, σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται μάλλον απίθανο να συνυπάρξουν οι δύο πλευρές την επόμενη μέρα, ανεξαρτήτων ποιος θα κερδίσει τη μάχη στις 24 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου.

Οι πληροφορίες του libre αναφέρουν πως η υπόθεση των sms μόλις ξεκίνησε και πως το επόμενο διάστημα δεν πρέπει να αποκλείεται κάποια από αυτά ακόμα και να δοθούν στη δημοσιότητα ή έστω να κατατεθούν στην Π.Γ ή και την Κ.Ε του κόμματος.

Οι καταγγελίες για το μπούλινγκ του Στέφανου Κασσελάκη σε κορυφαία στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας δίνουν και παίρνουν σε μια φάση που ο πρώην πρόεδρος και το επιτελείο του είχαν καταφέρει να περάσουν στη βάση του κόμματος την αίσθηση του θύματος μετά την καθαίρεσή του και το «πραξικόπημα της κουκούλας».

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε τον δρόμο του εισαγγελέα στην Κατερίνα Νοτοπούλου που τον κατηγόρησε για μπούλινγκ με τη βουλευτή να δίνει συνέχεια αποκαλύπτοντας ότι της έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης ζητώντας της να τον εκθειάσει περισσότερο, όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων του open.

«Καλώ τον κ. Κασσελάκη να μην κρύβεται, το θράσος και η δειλία μας κάνει έναν θρασύδειλο, δεν τον φοβάμαι και δεν τον φοβήθηκα, να σταματήσει το μπούλινγκ» είπε η κα Νοτοπούλου προκαλώντας τον να συναινέσει να δώσει στη δημοσιότητα τα γραπτά μηνύματα.

Από την πλευρά των 100 που του κατέθεσαν πρόταση μομφής στην ΚΕ και πέτυχαν την καθαίρεσή του εστιάζουν τώρα στο προφίλ που χτίζει ο κ. Κασσελάκης ως του νέου και άφθαρτου που τον πολέμησαν από την πρώτη ημέρα.

Οι καταγγελίες σε βάρος του ωστόσο για αυταρχική συμπεριφορά είναι πολλές και ήδη ανοίγουν στόματα για το μπούλινγκ και την πίεση που ασκούσε ακόμη και σε κορυφαία στελέχη μέσα στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Τη δεύτερη καταγγελία την έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο ΣΚΑΪ περιγράφοντας πως ο κ. Κασσελάκης μπήκε σε γραφείο μέλους της Πολιτικής Γραμματείας και άρχισε τις φωνές και τις προσωπικές επιθέσεις με ύβρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη γυναίκα έβαλε και τα κλάματα όταν μπροστά στον κ. Κασσελάκη περιέγραψε το σκηνικό μπούλινγκ στους συντρόφους της από την Πολιτική Γραμματείας.

Στον κ. Ραγκούση απάντησε επιθετικά η Θεοδώρα Τζάκρη λέγοντας πως εκείνος έχει κάνει bullying, αν και δεν έκανε αυτό που ζητάει να κάνει η κ. Νοτοπούλου, ήτοι να πάει στον εισαγγελέα. Περιορίστηκε σε γενικούς χαρακτηρισμούς και παρότι προκλήθηκε από τον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος δεν έδωσε περαιτέρω στοιχεία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αποδέκτες παρόμοιων εκφοβιστικών ή αυστηρών sms έγιναν και άλλα κορυφαία στελέχη, ακόμα και η ίδια η Όλγα Γεροβασίλη. Οι γνωρίζοντες λένε πως ο Στέφανος Κασσελάκης συνήθιζε να εγκαλεί μέσω sms τα κομματικά στελέχη όταν ασκούσαν έμμεσα κριτική στην ηγεσία σε τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.

Σχετικά Άρθρα