Πολάκης: Όσο και να “μαγειρεύετε” τις δημοσκοπήσεις η αλήθεια θα φανεί- Να σταματήσει η ανθρωποφαγία

 Πολάκης: Όσο και να “μαγειρεύετε” τις δημοσκοπήσεις η αλήθεια θα φανεί- Να σταματήσει η ανθρωποφαγία

Ο Παύλος Πολάκης σε μια ανάρτησή του ανέφερε ότι, όσο και αν “μαγειρεύουν” τα αποτελέσματα στις δημοσκοπήσεις, η αλήθεια θα φανεί και θα ειπωθεί, τονίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από το 6% στο 31,5% και ότι θα υπάρξει συνέχεια. Επίσης, δήλωσε ότι κάλεσε όλες τις πλευρές να επιδείξουν σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση, να σταματήσουν την ανθρωποφαγία και τον καβγά για τα δευτερεύοντα και τριτεύοντα ζητήματα, ενώ ζήτησε την επιτάχυνση των εκλογών. Επεσήμανε πως ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάει αλλού, αλλά έχει μείνει στην άκρη περιμένοντας. Αν εμπνευστεί ξανά, θα επιστρέψει και θα δώσει τη δύναμη για να σταματήσει η καταστροφική πορεία της χώρας.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι απαιτείται ένας δυνατός προγραμματικός λόγος που να αφορά την ακρίβεια στα καύσιμα, την ενέργεια και τα τρόφιμα, τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους και την ανατροπή μνημονιακών νόμων και δεσμεύσεων, καθώς και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, την αλλαγή της δομής του κράτους μέσω της ενίσχυσης της αυτοδιοίκησης και βαθιές θεσμικές τομές στη δικαιοσύνη. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη για μια ανεξάρτητη, πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, απέναντι στον αναθεωρητισμό της Τουρκίας.

Τόνισε πως αυτά είναι τα ζητήματα που απαιτεί ο λαός από τον ΣΥΡΙΖΑ, και αυτά σκοπεύει να υπηρετήσει με συλλογικό και αποφασιστικό τρόπο. Ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ένας μικρός ΣΥΡΙΖΑ χωρίς δομές και προσωποκεντρική λειτουργία, που θα ασχολείται μόνο με τα δικαιώματα, ούτε ένας ΣΥΡΙΖΑ που θα προσπαθεί να «κολλήσει» σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Τέλος, αναφέρθηκε σε μια φωτογραφία από τη ΔΕΘ, η οποία και συνοδεύει την ανάρτηση. Εκεί συνάντησε φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίοι δημιούργησαν μια εξαιρετική συσκευή υποστήριξης ατόμων με κινητικά προβλήματα, υπογραμμίζοντας ότι είναι η γενιά και τα μυαλά που πρέπει να κρατηθούν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

Για το τελος της -κουραστικης-ημερας:
1)Όσο και να τα μαγειρεύετε στις δημοσκοπησεις την ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ!!!
Απο το 6% στο 31,5% υπαρχει μια μεγααααλη διαφορα ….. ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
2)ΚΑΛΕΣΑ ολες τις πλευρες να δειξουν σοβαροτητα,αυτοσυγκράτηση, να σταματησουν την ανθρωποφαγια και τον καυγα για τα δευτερευοντα και τριτευοντα !!
ΖΗΤΗΣΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
Ο κοσμος του ΣΥΡΙΖΑ ,δεν εχει παει αλλου!
Εχει καθησει στην ακρη και περιμένει!
Αν εμπνευστει ξανα ,θα γυρισει και θα μας δωσει τη δυναμη να σταματησουμε την καταστροφικη πορεια της χωρας !
Δυνατος προγραμματικος λογος για ακριβεια σε καυσιμα ενεργεια τροφιμα,για ρυθμιση ιδιωτικου χρεους και ανατροπη μνημονιακων νομων και δεσμευσεων,ισχυρο κοινωνικο κρατος,αλλαγη δομης του κρατους με ενισχυση της αυτοδιοικησης,ΒΑΘΕΙΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ανεξαρτητη,πολυδιάστατη εξωτερικη πολιτικη,εναντια στον αναθεωρητισμο της Τουρκιας!!
ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,εγω αυτα θα υπηρετησω με συλλογικο και αποφασιστικο τροπο!
Δεν με ενδιαφερει ενας μικρος ΣΥΡΙΖΑ χωρις δομές με προσωποκεντρικη λειτουργια που θα ασχολειται με τα δικαιωματα μονο,ή ενας μικρος ΣΥΡΙΖΑ που θα ψαχνει να «κολλησει» σε άλλους!!
Υγ η φωτογραφια απο τη ΔΕΘ με τους φοιτητες του Πανεπιστημιου Θεσσαλιας με την εξαιρετικη συσκευη υποστηριξης ατομων με κινητικα προβλήματα που εφτιαξαν!!
Με τη ΓΕΝΙΑ και τα ΜΥΑΛΑ δηλαδη που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Σχετικά Άρθρα