Η Μελάνια Τραμπ υπεραμύνεται για την καριέρα της στο μόντελινγκ και τις γυμνές φωτογραφήσεις

 Η Μελάνια Τραμπ υπεραμύνεται για την καριέρα της στο μόντελινγκ και τις γυμνές φωτογραφήσεις

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δημοσίευσε νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη, όπου υπερασπίζεται την προηγούμενη καριέρα της στο μόντελινγκ και προωθεί το νέο της βιβλίο. Στο βίντεο, αναρωτιέται γιατί οι φωτογραφίσεις της στο γυμνό μόντελινγκ έχουν προκαλέσει τόση συζήτηση, τονίζοντας ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν εστιάσει υπερβολικά στο θέμα, ενώ η ίδια θεωρεί φυσικό το γεγονός ότι τιμά την ανθρώπινη μορφή μέσω της δουλειάς της στη μόδα.

Η πρώην πρώτη κυρία πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε πλέον να εκτιμήσουμε την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος; Σε όλη την ιστορία, οι αριστούχοι καλλιτέχνες έχουν σεβαστεί το ανθρώπινο σχήμα, προκαλώντας βαθιά συναισθήματα και θαυμασμό».

«Θα πρέπει να τιμούμε το σώμα μας και να αγκαλιάσουμε τη διαχρονική παράδοση της χρήσης της τέχνης ως ισχυρού μέσου έκφρασης του εαυτού μας», είπε.

Τα απομνημονεύματα της πρώην πρώτης κυρίας, με τίτλο «Melania», πρόκειται να κυκλοφορήσουν στα ράφια των βιβλιοπωλείων τον Οκτώβριο, σύμφωνα με την Skyhorse Publishing. Το γραφείο της, όταν ανακοίνωσε το βιβλίο, το περιέγραψε ως «μια δυνατή και εμπνευσμένη ιστορία μιας γυναίκας που χάραξε τον δικό της δρόμο, ξεπέρασε τις αντιξοότητες και καθόρισε την προσωπική της υπεροχή».

Η ιστορία της Μελάνια Τραμπ στο γυμνό μόντελινγκ επισημάνθηκε στην καμπάνια του 2016 , όταν η New York Post δημοσίευσε πολλές γυμνές φωτογραφίες – οι οποίες φέρεται να τραβήχτηκαν το 1995 και εμφανίστηκαν σε ένα πλέον ανενεργό γαλλικό ανδρικό περιοδικό – που δεν είχαν δημοσιευτεί στο παρελθόν στο διαδίκτυο. Ο τίτλος στο εξώφυλλό του ήταν “The Ogle Office”.

Εκείνη την εποχή, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στην εφημερίδα ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για ένα ευρωπαϊκό περιοδικό προτού οι δυο τους γνωρίσουν ο ένας τον άλλον και ότι «εικόνες όπως αυτή είναι πολύ μοδάτες και συνηθισμένες».

Ένα εξώφυλλο του βρετανικού GQ του 2000 στο οποίο η Σλοβενικής καταγωγής Μελάνια Τραμπ φωτογραφήθηκε γυμνή στο αεροπλάνο του Τραμπ, επανήλθε επίσης στη διάρκεια αυτής της εκστρατείας. Ένα χρόνο μετά τη δημοσίευση αυτής της φωτογράφησης, η πρώην πρώτη κυρία απέκτησε νόμιμη διαμονή στις Ηνωμένες Πολιτείες, λαμβάνοντας πράσινη κάρτα στο πλαίσιο του ελίτ προγράμματος EB-1, ανέφερε η Washington Post.

Ο πρώην πρόεδρος και η πρώτη κυρία παντρεύτηκαν το 2005. Οι δύο προηγούμενοι γάμοι του Ντόναλντ Τραμπ ήταν επίσης με μοντέλα: την Ivana Zelníčková και τη Marla Maples. Τα πολυάριθμα επιχειρηματικά του εγχειρήματα περιελάμβαναν επίσης ένα πρακτορείο μοντέλων που ονομάζεται Trump Model Management, το οποίο έκλεισε λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2017.

Η Μελάνια Τραμπ διατήρησε χαμηλό προφίλ καθ’ όλη την προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της το 2024, κάνοντας μόνο λίγες δημόσιες εμφανίσεις από τότε που ο πρώην πρόεδρος ξεκίνησε την τρίτη του υποψηφιότητα στον Λευκό Οίκο: η εκστρατεία του ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2022 στο σπίτι τους στο Μαρ-α-Λάγκο, κι εκείνη έκανε μια σύντομη εμφάνιση τον Μάρτιο όταν τον συνόδευσε για να ψηφίσει στις προεδρικές προκριματικές εκλογές της Φλόριντα και κατά τη συμμετοχή της στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι αυτό το καλοκαίρι.

Τον Ιούλιο, δημοσίευσε μια επιστολή μετά την απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια, ευχαριστώντας τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και αξιωματούχους επιβολής του νόμου για την προστασία του πρώην προέδρου και λέγοντας ότι σκεφτόταν τους «Αμερικανούς» της στον απόηχο του πυροβολισμού.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η πρώην πρώτη κυρία φάνηκε να στρέφεται περισσότερο στο πολιτικό προσκήνιο, τους τελευταίους μήνες της προεδρικής εκστρατείας του 2024, δημοσιεύοντας μια σειρά από πολιτικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμβουλοι της εκστρατείας του Τραμπ και στενοί σύμμαχοι είπαν ότι η πρώην πρώτη κυρία υποστηρίζει τον σύζυγό της και τις πολιτικές του φιλοδοξίες και ότι έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή του γιου τους, Μπάρον. Πρόσθεσαν ότι είναι πολύ επιλεκτική στην επιλογή των πολιτικών της εμφανίσεων.

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε με μέτρο σε ιδιωτικές εκδηλώσεις φέτος, συμπεριλαμβανομένης της διοργάνωσης εράνου για μια συντηρητική ομάδα LGBTQ, τους Log Cabin Republicans, στην κατοικία της στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη στις 8 Ιουλίου, καθώς και σε έναν έρανο τον Απρίλιο μαζί με τον σύζυγό της στο το σπίτι του επενδυτή John Paulson.

Σχετικά Άρθρα