Γκλέτσος: Στα δύσκολα θα δω και youporn, είμαστε λίγο πριν τα 60, υπάρχει λίγη τεστοστερόνη ακόμα (vid)

 Γκλέτσος: Στα δύσκολα θα δω και youporn, είμαστε λίγο πριν τα 60, υπάρχει λίγη τεστοστερόνη ακόμα (vid)

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την προσωπική του ζωή σε συνέντευξη που παραχώρησε, με ορισμένες ατάκες του, να προκαλούν αίσθηση.

Ακομπλεξάριστος σε νέα του συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα προσωπικά του. Ο ηθοποιός και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως πάντα στη ζωή του υπάρχει μια γυναίκα. Με χιούμορ λέει πως «στα δύσκολα θα δω και youporn». Στα 57 του χρόνια, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο, μετά τις δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ρόλο που διαδραματίζει στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή «Πρώτη Λέξη» του «Πρώτου Θέματος» με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον δημοσιογράφο, δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Σε ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ σχετικά με το αν υπάρχει κάποια γυναίκα αυτή την περίοδο στη ζωή του, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: «Η ζωή μου είναι χωρισμένη σε πολλά μέρη, στην Κύπρο στην Αθήνα και σε άλλα. Πάντα υπάρχει μια γυναίκα όμως. Στα δύσκολα θα δω και youporn, αλλά πάντα υπάρχει μια γυναίκα, είμαστε λίγο πριν τα 60, όποτε υπάρχει λίγη τεστοστερόνη ακόμα».

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε αν συγκατοικεί με κάποια γυναίκα, λέγοντας: «Χαρά στο κουράγιο όσων παντρεύονται σε τέτοια ηλικία. Εγώ δεν αντέχω ούτε τον εαυτό μου. Δεν συγκατοικώ, ο καθένας στο σπίτι του».

Σχετικά Άρθρα