Νοτοπούλου: Θρασύδειλος ο Κασσελάκης, δεν τον φοβάμαι- Μου ζήτησε να τον εκθειάζω

 Νοτοπούλου: Θρασύδειλος ο Κασσελάκης, δεν τον φοβάμαι- Μου ζήτησε να τον εκθειάζω

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, όπου για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες της για bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη άφησε να εννοηθεί περιεχόμενο μηνυμάτων που δέχθηκε από τον πρώην πρόεδρο, ενώ ανέφερε και τι ακριβώς του είχε απαντήσει.

«Εξακολουθώ να καλώ τον Στέφανο Κασσελάκη να σταματήσει να κρύβεται, διότι το θράσος σε συνδυασμό με την δειλία μας κάνουν έναν θρασύδειλο» είπε αρχικά η κα Νοτοπούλου.

Αναφερόμενη στο «πολιτικό», όπως τόνισε, bullying που έχει δεχθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη, για πρώτη φορά άφησε να εννοηθεί το περιεχόμενο ενός μηνύματος που είχε λάβει από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποκάλυψε και τι του απάντησε στη συνέχεια.

«Πράγματι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης μου επέμενε να ζητά πράγματα που να τον εκθειάζουν περισσότερο. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ίδιος αν επιθυμεί μπορεί να το πράξει. Το σημαντικό είναι ότι ένας πολιτικός αρχηγός επιθυμεί να εκμαιεύσει διαφορετικές τοποθετήσεις από τους βουλευτές του, με τρόπο που δεν ταιριάζει σε ένα δημοκρατικό κόμμα. Του απάντησα ότι θα πρέπει να σταματήσει να με απειλεί και να μου κάνει bullying επειδή λέω τα αυτονόητα, δεν τον φοβάμαι. Ούτε τότε τον φοβήθηκα, ούτε σήμερα» τόνισε η πρώην υφυπουργός.

«Ουδέποτε έχω ποινικοποιήσει την πολιτική διαφωνία. Ο κ. Κασσελάκης είναι αυτός που κρύβεται πίσω από θρασύτατες επιθέσεις», σημείωσε η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα