“Βόμβα” Νοτοπούλου: Έχω δεχτεί προσωπικά μηνύματα από τον Κασσελάκη, εάν συναινεί θα τα δημοσιοποιήσω

 “Βόμβα” Νοτοπούλου: Έχω δεχτεί προσωπικά μηνύματα από τον Κασσελάκη, εάν συναινεί θα τα δημοσιοποιήσω

Συνέχεια και αυτή τη φορά με στοιχεία δίνει η Κατερίνα Νοτοπούλου μετά την πρώτη καταγγελία της ότι έχει δεχτεί bullying, κατονομάζοντας μάλιστα και τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Επειδή αρκετοί υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου αμφισβήτησαν ή και λοιδόρησαν την συγκεκριμένη καταγγελία, η βουλευτής και μέλος της Π.Γ επανήλθε και προχώρησε σε αποκάλυψη-“βόμβα”, προκαλώντας, μάλιστα, τον Στέφανο Κασσελάκη.

“Έχω δεχθεί προσωπικά μηνύματα από τον Στέφανο Κασσελάκη και αν συναινεί ο ίδιος μπορούν να δημοσιοποιηθούν”, αποκάλυψε μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά την χθεσινή της καταγγελία ότι έχει υποστεί bullying.

«Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι μηνύματα που έχω δεχθεί από τον κ. Κασσελάκη και είναι στη δική του απόφαση, μπορεί να συναινέσει να δημοσιοποιηθούν λοιπόν, αλλά είναι απολύτως προφανές πως για άλλη μια φορά είναι η δική του στάση που εμπνέει όλα αυτά τα υβριστικά σχόλια μίσους που υπάρχουν στο twitter», ανέφερε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σχετικά με τις καταγγελίες Νοτοπούλου η Θεοδώρα Τζάκρη είπε: «δεν έχω ακούσει κάτι αλλά τέτοιες καταγγελίες θα πρέπει να συνοδεύονται από ισχυρές αποδείξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ επί των ημερών του κ. Κασσελάκη δεν είχε ποτέ τρολ, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν υπήρχαν χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες».

Η παρέμβαση Νοτοπούλου αποτελεί νέο σημαντικό στοιχείο στην επιχειρηματολογία των “87” για αντικαταστατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του τέως προέδρου και θα απασχολησει ως φαίνεται και τα κομματικά όργανα. Η Π.Γ συνεδριάζει σήμερα και στο τραπέζι είναι η απόφαση σχετικά με το εάν το συνέδριο πριν την εκλογή νέας ηγεσίας θα είναι έκτακτο (με εκλογή νέων συνέδρων) ή και καταστατικό. Στην δεύτερη περίπτωση, ειδικά, είναι πιθανό να αποφασιστεί και νέο πλαίσιο σχετικά με τους όρους που πρέπει να διέπουν τις υποψηφιότητες για την ηγεσία. Κι αυτό για να αποφευχθεί, όπως λένε κάποιοι, η επανάληψη του φαινομένου να διεκδικεί την αρχηγία κάποιο πρόσωπο που δεν είχε καμία προϋπηρεσία στο κόμμα.

Η πλευρά Κασσελάκη εκτιμά πως με αυτό τον τρόπο ίσως επιχειρηθεί ο αποκλεισμός της υποψηφιότητάς του από την εσωκομματική εκλογή στις 24 Νοεμβρίου.

Πηγές Κασσελάκη απαντούν για τα περί bullying σε Νοτοπούλου: Να πάει στη δικαιοσύνη

Πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη απαντούν στην Κατερίνα Νοτοπούλου για την καταγγελία της περί bullying, συστήνοντας να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη. «Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό,» αναφέρουν

Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης», αναφέρουν από το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη και συνεχίζουν:
«Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».

Σχετικά Άρθρα