Κολυδάς: Στα δυτικά και βόρεια πολλές βροχές, ζεστές οι θάλασσες 

 Κολυδάς: Στα δυτικά και βόρεια πολλές βροχές, ζεστές οι θάλασσες 

Στα δυτικά και τα βόρεια θα σημειωθούν οι περισσότερες βροχές σήμερα και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με το στίγμα του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του στο Χ οι βροχές θα είναι «πολύ λίγες στo μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής και νότιας νησιωτικής χώρας».

Όσον αφορά τη θερμοκρασία της θάλασσας ο κ. Κολυδάς μεταφέρει ένα «καλό νέο για όσους συνεχίζουν τα μπάνια τους» καθώς θα είναι στους 26 και 27 βαθμούς Κελσίου.

Για το Σαββατοκύριακο, τέλος, ο διευθυντής της ΕΜΥ αναφέρει ότι «ο βοριάς θα ενισχυθεί στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία του αέρα θα είναι σχεδόν ίδια με την θερμοκρασία της θάλασσας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για τον καιρό

🎯ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

✅Υψηλές διατηρούνται οι θερμοκρασίες της θάλασσας τις επόμενες ημέρες στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου και αυτό αποτελεί ένα καλό νέο για όσους συνεχίζουν τα μπάνια τους.

✅Oι βροχές θα είναι πολλές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και πολύ λίγες στo μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής και νότιας νησιωτικής χώρας .

Το Σαββατοκύριακο ο βοριάς θα ενισχυθεί στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία του αέρα θα είναι σχεδόν ίδια με την θερμοκρασία της θάλασσας.

Σχετικά Άρθρα