Και η Μπίλι Άιλις στηρίζει την Καμάλα Χάρις: Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό γιατί αυτό συμβαίνει

 Και η Μπίλι Άιλις στηρίζει την Καμάλα Χάρις: Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό γιατί αυτό συμβαίνει

Η Μπίλι Άιλις και ο αδελφός της, Φινέας, υποστηρίζουν την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ, επειδή «δεν μπορούμε να αφήσουμε τους εξτρεμιστές να ελέγχουν τις ζωές μας, τις ελευθερίες μας και το μέλλον μας». Σε μια κοινή ανάρτηση βίντεο στο Instagram, το βραβευμένο με Γκράμι και Όσκαρ δίδυμο γιόρτασε την Εθνική Ημέρα Εγγραφής Ψηφοφόρων, ενθαρρύνοντας τους ακολούθους τους να ψηφίσουν νωρίς και να ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο Κάμαλα Χάρις-Τιμ Γουόλτς.

«Ψηφίζουμε την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλτς επειδή αγωνίζονται για την προστασία της αναπαραγωγικής μας ελευθερίας, του πλανήτη μας και της δημοκρατίας μας», δήλωσε η Άιλις.

Ο Φινέας πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους εξτρεμιστές να ελέγχουν τις ζωές μας, τις ελευθερίες μας και το μέλλον μας. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε αυτούς και την επικίνδυνη ατζέντα του Project 2025 είναι να ψηφίσουμε και να εκλέξουμε την Κάμαλα Χάρις».

«Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό, γιατί αυτό συμβαίνει», κατέληξε η Μπίλι Άιλις.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε επίσημα ότι υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις, γεγονός που προκάλεσε την οργή του Ντόναλντ Τραμπ.

Σχετικά Άρθρα