Όταν η ζωή ξεπερνάει τα κινηματογραφικά σενάρια της… Disney- Κανίς και γουρουνάκι έγιναν…φίλοι (εικόνες)

 Όταν η ζωή ξεπερνάει τα κινηματογραφικά σενάρια της… Disney- Κανίς και γουρουνάκι έγιναν…φίλοι (εικόνες)

Bρέθηκαν ως αδέσποτα στο δρόμο και έγιναν “κολλητοί” για να επιβιώσουν. Το σενάριο θαν μπορούσε να εμπνεύσει σενάριο για ταινία του Disney καθώς πρόκειται για ένα κανίς και ένα γουρουνάκι…. Η ιστορία του κανίς και του μικρού γουρουνιού στη Λαμία έγινε γνωστή με ανάρτηση στο Facebook στη σελίδα της Ζωοφιλικής Δράσης.

Όπως ανέφερε πολίτης αναρτώντας και τη σχετική φωτογραφία, το κανίς και το γουρουνάκι εδώ και δύο μήνες εμφανίστηκαν μαζί στην περιοχή του νοσοκομείου στη Λαμία.

Οι κάτοικοι που τους έδιναν φαγητό διαπίστωσαν ότι το κανίς και το γουρουνάκι που ήταν αχώριστοι και κοιμόντουσαν μαζί σε οικόπεδο ενώ ήταν αδύνατο να πιαστούν.

Οι κάτοικοι έκαναν έκκληση γιατί το γουρουνάκι είχε κολάρο και κινδύνευε να πνιγεί εάν δεν το έπιαναν για να του το αφαιρέσουν. Μάλιστα, στην αρχή νόμιζαν ότι επρόκειτο για μικρό αγριογούρουνο το οποίο είχε χαθεί από την οικογένειά του.

Η περιπέτεια για το κανίς και το γουρουνάκι έληξε σε πρώτη φάση το Σάββατο (14/9) όταν κάτοικοι της περιοχής με τη βοήθεια κτηνιάτρου κατάφεραν να τα πιάσουν και να τα οδηγήσουν στο καταφύγιο Doggybagcrew.

Ο κτηνίατρος είπε στους κατοίκους ότι δεν επρόκειτο για αγριογούρουνο αλλά για οικόσιτο γουρουνάκι ενώ αν δεν υπήρχε παρέμβαση κινδύνευε άμεσα η ζωή του καθώς το κολάρο ήταν πολύ σφιχτό, του είχε κάνει πληγή και εκτιμάται ότι εδώ και κάποιες ημέρες δεν μπορούσε να φάει.

Σχετικά Άρθρα