Νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία: “Έβλεπε στο σπίτι τρωκτικά και ανθρώπους που δεν υπήρχαν”

 Νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία: “Έβλεπε στο σπίτι τρωκτικά και ανθρώπους που δεν υπήρχαν”

Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί η ζωή για μια γυναίκα στο Κερατσίνι, η οποία καταγγέλλει ότι ούτε το panic button, ούτε τα ασφαλιστικά μέτρα εμποδίζουν τον πρώην σύζυγό της.

Όπως ανέφερε στο Star: «Εδώ και χρόνια ζω έναν εφιάλτη. Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, δεν μπορώ να ζήσω. Ο πρώην σύζυγος μου, αγνοεί τα ασφαλιστικά μέτρα και το γεγονός ότι έχω πάρει το panic button και έρχεται καθημερινά κάτω από το σπίτι, απειλώντας εμένα και το παιδί μας. Χτυπάει τα κουδούνια για ώρες, μας δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Και εγώ και το παιδί μου ζούμε συνεχώς υπό καθεστώς φόβου, είμαστε σε απόγνωση».

Ο πρώην σύζυγός της, τής στήνει συχνά καρτέρι, τρομοκρατώντας ακόμη και το παιδί τους. Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της 30χρονης, Γιάννης Γλύκας: «Η γυναίκα αυτή βιώνει μια κόλαση και προσπαθεί μέσω της νομικής οδού να βρει την ηρεμία της».

Όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε, η ίδια δε φανταζόταν τον εφιάλτη που ζει σήμερα και παρότι πίστευε ότι ο ερχομός του παιδιού τους, θα βελτιώσει κάποιες καταστάσεις, έγινε το αντίθετο. «Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν γέννησα το παιδί μας. Τότε αντιλήφθηκα ότι ο άνθρωπος που αγάπησα και παντρεύτηκα ήταν χρήστης ουσιών. Γρήγορα ο γάμος μας έγινε… κόλαση. Ο πρώην σύζυγος μου έβλεπε… τρωκτικά και ανθρώπους που δεν υπήρχαν στο σπίτι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην σύζυγός της νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική δυο φορές, μπήκε φυλακή και όταν αποφυλακίστηκε, αποφασίστηκε μετά από ασφαλιστικά μέτρα, να βλέπει το παιδί παρουσία της μητέρας.

Σχετικά Άρθρα