Γαλλία/Πελικό: Βίντεο ντοκουμέντο από την σύλληψη του όταν φωτογράφιζε γυναίκες κάτω από την φούστα

 Γαλλία/Πελικό: Βίντεο ντοκουμέντο από την σύλληψη του όταν φωτογράφιζε γυναίκες κάτω από την φούστα

Την στιγμή που συλλαμβάνεται ο Ντομινίκ Πελικό φέρνουν στην δημοσιότητα γαλλικά μέσα, καθώς αυτός φωτογράφιζε κάτω από τις φούστες γυναικών που ψώνιζαν σε σούπερ μάρκετ, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την κακοποίηση της Ζιζέλ από τουλάχιστον 50 άνδρες. Πιο συγκεκριμένα, το Paris Match δημοσίευσε βίντεο από τις 12 Σεπτεμβρίου του 2020, με τον Πελικό να γίνεται τσακωτός μέσα σε σούπερ μάρκετ της νοτιοανατολικής Γαλλίας. Ο ασπρομάλλης παππούς φορώντας μάσκα τοποθετεί την κάμερα κάτω από τις φούστες των θυμάτων του μέσα στο κατάστημα Leklerc.

«Όχι, όχι, όχι», είναι η αντίδραση μιας γυναίκας όταν o Πελικό έρχεται αντιμέτωπος με έναν φύλακα, ο οποίος λέει ότι «τέσσερις πελάτες» έχουν κάνει μια καταγγελία.

Ο Πελικό ντυμένος με κόκκινο σορτς και ένα γκρι μπλουζάκι, παίρνει την εντολή να «μη κουνηθεί» καθώς η αστυνομία είναι καθ’ οδόν.

Παράλληλα, λαμβάνει εντολή να μην διαγράψει τα βίντεο μέχρι να φτάσει η αστυνομία, διασφαλίζοντας ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία για δίωξη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail αρχικά του επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ, αλλά στη συνέχεια οι ντετέκτιβ βρήκαν κι άλλες ενοχοποιητικές εικόνες στις συσκευές του.

Η υπόθεση πήρε τρομακτική τροπή όταν, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αποκαλύφθηκε ένας σκληρός δίσκος στο σπίτι του που περιείχε φωτογραφίες και βίντεο από τουλάχιστον 92 βιασμούς της συζύγου του, χωρίς τη γνώση της. Ο Πελικό την νάρκωνε με το ισχυρό φάρμακο Temesta, προκειμένου να επιτρέψει σε δεκάδες άνδρες να τη βιάζουν. Τους βιαστές τους έβρισκε μέσω διαδικτύου σε κρυφά fora στα οποία άνοιγε συζητήσεις με τίτλο «Χωρίς να το γνωρίζει».

Συνολικά 51 άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί από τους 72 οι οποίοι συμμετείχαν στους βιασμούς της και βρίσκονται ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ ορισμένοι από αυτούς ήδη παραδέχθηκαν τις πράξεις τους. Το δίκτυο περιλάμβανε επαγγελματίες, όπως δημόσιους υπαλλήλους, νοσοκόμους, στρατιώτες και δημοσιογράφους.

Η κόρη του ζευγαριού, Caroline Darian, τον χαρακτήρισε στο δικαστήριο ως έναν από τους μεγαλύτερους σεξουαλικούς θηρευτές των τελευταίων χρόνων. Παρά τα σοβαρά ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Πελικό παραμένει υπό κράτηση, με την υπεράσπισή του να επιμένει ότι η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Σχετικά Άρθρα