Λαμία: Ζευγάρι τζαμπατζήδων τρώει σε μαγαζιά και φεύγει χωρίς να πληρώσει (βίντεο)

 Λαμία: Ζευγάρι  τζαμπατζήδων τρώει σε μαγαζιά και φεύγει χωρίς να πληρώσει (βίντεο)

Σε γνωστή ταβέρνα της Λαμίας “χτύπησε” το βράδυ της Τετάρτης το νεαρό ζευγάρι που πριν λίγες ημέρες είχε φύγει χωρίς να πληρώσει από πιτσαρία της Λαμίας και από το ξενοδοχείο όπου διέμενε. Αυτή τη φορά είχαν όρεξη για Ρουμελιώτικους μεζέδες (κοντοσούβλι, κοκορέτσι κ.α) και φυσικά έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το νεαρό ζευγάρι έχει απίστευτο θράσος και φέρεται να το κάνει αυτό συστηματικά.

Οι ξενοδόχοι και οι επαγγελματίες εστίασης στη Λαμία είναι ανάστατοι μετά τις αποκαλύψεις και ζητούν ενημέρωση για να μην είναι αυτοί τα επόμενα «θύματα».

Το ρεπορτάζ του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για το MEGA αναφέρει ότι το νεαρό ζευγάρι φέρεται να πηγαίνει σε καταστήματα εστίασης, να παραγγέλνουν φαγητό και μετά να αναχωρούν χωρίς να καταβάλλουν το ανάλογο αντίτιμο.

Συγκεκριμένα, στις 22 Αυγούστου – και πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ- το ζευγάρι φέρεται να γευμάτισε σε μία πιτσαρία. Όταν η σερβιτόρα της επιχείρησης δεν ήταν στο πόστο της, το ζευγάρι έφυγε χωρίς να πληρώσει. Ωστόσο τους αναζήτησε ένας διανομέας της επιχείρησης, τους εντόπισε λέγοντας τότε ο ένας στον άλλον γιατί δεν πλήρωσε, ενώ παράλληλα διαβεβαίωναν ότι θα επιστρέψουν και θα πληρώσουν άμεσα, χωρίς ωστόσο να το κάνουν.

Κατόπιν δημοσιοποίησης του περιστατικού σε τοπικά Μέσα, το ξενοδοχείο που διέμενε το νεαρό ζευγάρι ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας ότι τους φιλοξενεί στην επιχείρησή του. Τότε, η υπάλληλος του καταστήματος εστίασης απαίτησε να πληρωθεί το ποσό από το ζευγάρι, όπου τελικά το πλήρωσε.

Ωστόσο, ο άντρας και η γυναίκα άφησαν το ποσό των 450 ευρώ χωρίς να το πληρώσουν αυτή τη φορά προς το ξενοδοχείο.

Σχετικά Άρθρα