Χυδαιότητα Έλον Μασκ για Τέιλορ Σουίφτ: “Κέρδισες… θα σου χαρίσω ένα παιδί”

 Χυδαιότητα Έλον Μασκ για Τέιλορ Σουίφτ: “Κέρδισες… θα σου χαρίσω ένα παιδί”

Ο Έλον Μασκ έκανε μια ανάρτηση και αναφέρθηκε στην Τέιλορ Σουίφτ, λίγες ώρες αφότου η τραγουδίστρια υποστήριξε την Κάμαλα Χάρις με δήλωσή της, αμέσως μετά την τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, δημοσίευσε μια παράξενη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, όπου φάνηκε να… προσφέρεται να αφήσει έγκυο την Τέιλορ Σουίφτ.

Η ποπ σταρ ανακοίνωσε την υποστήριξή της στο Instagram μετά το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ, υπογράφοντας την ανάρτησή της με το «Taylor Swift, Childless Cat Lady (γεροντοκόρη με γάτες)» ως απάντηση σε παλαιότερα σχόλια του J.D. Vance. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Μασκ έγραψε στο X: «Ωραία Τέιλορ… κέρδισες… θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου».

Η ανάρτηση σόκαρε ακόμη και έναν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Μασκ, τον Ian Miles Cheong, ο οποίος απάντησε: «Θεέ μου».

Χθες το βράδυ, ο Τραμπ και η Χάρις βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια έντονη αντιπαράθεση στο ABC, κατά τη διάρκεια της οποίας ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία κατηγόρησε τους μετανάστες ότι τρώνε κατοικίδια ζώα και είπε ότι οι Δημοκρατικοί θέλουν να «εκτελέσουν μωρά» στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης.

Ο κόσμος περίμενε από την 34χρονη Σουίφτ να τοποθετηθεί επί των εκλογών, αφού υποστήριξε τον Τζο Μπάιντεν το 2020 και τη Χίλαρι Κλίντον το 2016. Επιπλέον, επέλεξε την πρώτη συνάντηση μεταξύ Τραμπ και Χάρις για να ξεκαθαρίσει ότι υποστηρίζει τους Δημοκρατικούς, κατακεραυνώνοντας τον πρώην πρόεδρο για τον «ψευδή» ισχυρισμό της υποστήριξής της με μια σειρά από εικόνες της AI.

Η Σουίφτ δημοσίευσε στο Instagram: «Θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουάλζ στις προεδρικές εκλογές του 2024. Ψηφίζω την @kamalaharris επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τους υπερασπιστεί. Νομίζω ότι είναι μια σταθερή, χαρισματική ηγέτιδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η ηρεμία και όχι το χάος».

Η Σουίφτ συνόδευσε την ανάρτηση με μια φωτογραφία του γάτου της και υπέγραψε «Taylor Swift, childless cat lady».

Τα σχόλια του Μασκ για τη Σουίφτ έρχονται αφού προηγουμένως είχε μιλήσει για την «κατάρρευση» των γεννήσεων στη Γη. Το 2022, όταν ήταν γνωστό ότι είχε εννέα παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, έγραψε στο X ότι «κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την κρίση υπογεννητικότητας».

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων J.D. Vance έχει επίσης στο παρελθόν κοροϊδέψει τις «γεροντοκόρες με γάτες» – στις οποίες αναφέρθηκε η Σουίφτ στην ανάρτησή της. Το 2021, δήλωσε στο Fox News ότι η Αμερική διοικείται από τους Δημοκρατικούς, τους εταιρικούς ολιγάρχες και «ένα μάτσο άτεκνες γεροντοκόρες με γάτες που είναι δυστυχισμένες με τις δικές τους ζωές και τις επιλογές που έχουν κάνει και έτσι θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη».

Σχετικά Άρθρα