ΗΣΑΠ: “Τρόμος” στον Περισσό-31χρονος επιτέθηκε σε γυναίκες με πριόνι

 ΗΣΑΠ: “Τρόμος” στον Περισσό-31χρονος επιτέθηκε σε γυναίκες με πριόνι

Στιγμές τρόμου έζησαν νεαρές κοπέλες στην αποβάθρα του σταθμού ΗΣΑΠ «Περισσός» με κατεύθυνση προς Κηφισιά, το βράδυ της Κυριακής (8/9), καθώς ένας 31χρονος τις απείλησε με πριόνι, αφού επιχείρησε να τις προσεγγίσει με άσεμνες εκφράσεις και χειρονομίες.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος πλησίασε την μία κοπέλα και αρχικά της απηύθυνε τον λόγο, χρησιμοποιώντας άσεμνες εκφράσεις, ενώ παράλληλα της έκανε και άσεμνες χειρονομίες με το χέρι του και το δάχτυλό του. Στη συνέχεια, έστρεψε το κινητό του τηλέφωνο προς το μέρος της και την τράβηξε φωτογραφία.

Μία άλλη κοπέλα, που ήταν στην απέναντι αποβάθρα του σταθμού με τις φίλες της, αντιλήφθηκε το περιστατικό και τότε όλες μαζί πλησίασαν προς το μέρος της πρώτης κοπέλας για να την βοηθήσουν. Ο 31χρονος, μόλις είδε και τα υπόλοιπα κορίτσια βγήκε από την αποβάθρα και απομακρύνθηκε.

Ωστόσο, αφού πέρασαν λίγα λεπτά επέστρεψε, πλησίασε τα κορίτσια, τα οποία εξύβρισε και, όταν η κοπέλα του ζήτησε να σβήσει τη φωτογραφία της, αυτός έβγαλε από την τσάντα του ένα πριόνι και το έτεινε προς το μέρος τους και έπειτα απομακρύνθηκε.

Οι αστυνομικοί, που μετέβησαν στο σημείο έπειτα από κλήση του πρώτου θύματος, εντόπισαν τον κατηγορούμενο στη συμβολή των οδών Φωκαίας και Αγίας Αναστασίας, να έχει στην κατοχή του το πριόνι και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Ν. Ιωνίας, όπου προσήλθαν οι παθούσες και αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα στο πρόσωπο του κατηγορούμενου, τον δράστη των σε βάρος τους πράξεων και ζήτησαν την ποινική του δίωξη.

Στην εφαρμογή «φωτογραφίες» του κινητού τηλέφωνου του κατηγορούμενου στο φάκελο «διαγραμμένα αρχεία» βρέθηκε αποθηκευμένη μία φωτογραφία της πρώτης κοπέλας.

Σημειώνεται πως η προσαγωγή του 31χρονου μετατράπηκε σε σύλληψη.

Σχετικά Άρθρα