Μητσοτάκης: 30 Νοεμβρίου τα εγκαίνια του μετρό στη Θεσσαλονίκη- Πότε θα τελειώσει ο flyover

 Μητσοτάκης: 30 Νοεμβρίου τα εγκαίνια του μετρό στη Θεσσαλονίκη- Πότε θα τελειώσει ο flyover

Σε ερώτηση για τη Θεσσαλονίκη και για την πρόοδο των έργων υποδομής και την αλλαγή σελίδας, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι «θα ξεκινήσουμε στις 30 Νοεμβρίου με τα εγκαίνια του μετρό. Κι επειδή έχουμε δει πολλά εγκαίνια, στις 30 Νοεμβρίου κόβουμε το πρώτο εισιτήριο», επεσήμανε.

Είπε ότι αν η πρώτη τετραετία ήταν η τετραετία του σχεδιασμού, η δεύτερη είναι της υλοποίησης των μεγάλων έργων για τη Θεσσαλονίκη. Έκανε αναφορά στα ηλεκτρικά λεωφορεία, στο flyover που έχει ορίζοντα υλοποίησης τον Απρίλιο του 2027 και είπε ότι με τις παρεμβάσεις που υλοποιούνται θα αλλάξει συνολικά η εικόνα της πόλης. «Το 2027 η Θεσσαλονίκη θα είναι μια άλλη πόλη και νομίζω ότι οι Θεσσαλονικείς θα το δουν και τους ευχαριστώ για την υπομονή τους που θα δικαιωθεί».

Κληθείς να σχολιάσει ζητήματα για τη δημόσια δωρεάν παιδεία και την ενίσχυσή της και ειδικότερα για τη συγχώνευση τάξεων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ο πρωθυπουργός παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του αρμόδιου υπουργείου. «Αποδίδω μεγάλη σημασία στους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών», είπε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι άλλα είναι τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη επανάσταση με την είσοδο της τεχνολογίας στα σχολεία που διευκολύνει το εκπαιδευτικό έργο αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο γίνεται το μάθημα.

Σχετικά Άρθρα