Μητσοτάκης για ΔΕΘ: Από τις εκπλήξεις στην ομιλία, στο Μετρό και… τον Φουρνιέ

 Μητσοτάκης για  ΔΕΘ: Από τις εκπλήξεις στην ομιλία, στο Μετρό και… τον Φουρνιέ

Λίγο πριν τη σημαντική ομιλία του στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτοντας πως η «έκπληξη» στην ομιλία θα είναι ο ίδιος, τονίζοντας ότι του αρέσει πολύ η φετινή του τοποθέτηση. Σχολίασε επίσης πως για τα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται για ένα μεγάλο πάρτι στις 30 Νοεμβρίου . Στα χαλαρά σχόλια για αθλητικά, αστειεύτηκε για τον Ολυμπιακό και τον Εβάν Φουρνιέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, σε αυτά τα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» παραμονή της ομιλία του στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε για το ποια θα είναι τελικά η μεγάλη έκπληξη στην ομιλία του, που έχει συζητηθεί.

Ο ίδιος απάντησε ότι «η έκπληξη στην ομιλία θα είμαι… εγώ. Η φετινή ομιλία μου, μου αρέσει πολύ».

Καθώς η συνάντησή του με τους δημοσιογράφους γίνεται στη Θεσσαλονίκη, δε θα μπορούσε να λείπει από τις συζητήσεις το Μετρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είπε στους δημοσιογράφους ότι «είμαι αισιόδοξος. Θα εκπλαγείτε με τους σταθμούς του μετρό. 30 Νοεμβρίου θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι στην πόλη».

Οι συζητήσεις πήραν και αθλητική «τροχιά» με τους δημοσιογράφους να σχολιάζουν μπροστά στον πρωθυπουργό ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Εβάν Φούρνιέ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απαντάει: Έρχεται ο Φουρνιέ και θα τους βάλει στον φούρνο όλους»!

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το χαρτοφυλάκιο που θα πάρει ο νέος Έλληνας Επίτροπος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν έχει κλειδώσει ακόμα, ωστόσο πρόσθεσε ότι το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον περιφερειάρχη Μακεδονίας να αναλαμβάνει τον τομέα της Συνοχής – ειδικά αν συνοδεύεται από πρόσθετους πόρους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, είπε ότι δεν αποκλείεται και το χαρτοφυλάκιο των Μεταφορών

Σχετικά Άρθρα