Γεροβασίλη: Βαθύτατα πολιτική η απόφαση για το όνομα- Ο Κασσελάκης φοβάται να απευθυνθεί στη βάση

 Γεροβασίλη: Βαθύτατα πολιτική η απόφαση για το όνομα- Ο Κασσελάκης φοβάται να απευθυνθεί στη βάση

«Βαθύτατα πολιτικές» χαρακτηρίζει τις αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη η Όλγα Γεροβασίλη αναφερόμενη στην αλλαγή του ονόματος αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το νέο άνοιγμα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Παύλο Πολάκη και την αλλαγή του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας. «Οι αποφάσεις για το κόμμα είναι βαθύτατα πολιτικές» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη λέγοντας για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «προτιμά τον δρόμο ενός μικρού, προσωποπαγούς κόμματος».

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η πρώην υπουργός «είναι ο πρόεδρος, οι επιλογές του και τα μέλη, με καταργήσεις των οργανώσεων με λέσχες φίλων και μελών. Το μέλος δηλαδή δεν θα έχει ποτέ ρόλο σε απόφαση, άρα ο κ. Κασσελάκης δεν εννοεί αυτό που λέει ότι τα μέλη έχουν τη δύναμη στα χέρια τους. Εμείς του είπαμε να πάει σε δημοψήφισμα στην προηγούμενη Κεντρική Επιτροπή, δεν το έκανε. Εκτιμώ ότι φοβάται να απευθυνθεί στη βάση».

Σε ερώτηση για το ποια θα είναι η δική της αντίδραση απάντησε ότι με τις εξελίξεις να είναι πολλές και συνεχείς, «είναι πολύ δύσκολο να εκτιμήσει κάποιος ποια είναι η σωστή κίνηση. Κάθε ώρα που περνάει εμφανίζεται και ένα καινούργιο αρνητικό δεδομένο» και «βήμα βήμα, θα τα δούμε όλα».

Σχετικά με την τοποθέτηση του Νίκου Παππά ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας και την υπόθεση του Παύλου Πολάκη, η κα. Γεροβασίλη σχολίασε ότι η διαίρεση της κοινοβουλευτικής ομάδας ήταν αχρείαστη, ενώ η επανένταξη του Πολάκη στην ΚΟ έγινε χωρίς αιτιολόγηση.

Σχετικά Άρθρα