Λήμνος: ”Καβγάς” Γεωργιάδη με ντόπιους – Οι κάτοικοι μιλούν για διάλυση του νοσοκομείου (vid)

 Λήμνος: ”Καβγάς” Γεωργιάδη με ντόπιους – Οι κάτοικοι μιλούν για διάλυση του νοσοκομείου (vid)

«Εγώ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από τα 12, είμαι κανονικός εργαζόμενος» είπε ο Γεωργιάδης στους κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τη διάλυση του νοσοκομείου.

O Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με φορείς και σωματεία της Λήμνου που κατήγγειλαν την κατάσταση στο νοσοκομείου του νησιού, με τον υπουργό Υγείας να επιχειρεί να παρουσιάσει μία ειδυλλιακή κατάσταση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία φορέων και σωματείων στο πλαίσιο δυναμικής κινητοποίησης με αφορμή την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη, εισήλθε στο νοσοκομείο – όπου ο υπουργός είχε συνάντηση με τον διοικητή – ζητώντας στελέχωση του νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό.

Όπως ανέφεραν, αναγκάζονται να μεταβαίνουν στην Αθήνα, καθώς στο νοσοκομείο του νησιού υπηρετούν 22 μόνιμοι γιατροί σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης ιατρών του Νοσοκομείου Λήμνου, τη στιγμή που ο οργανισμός προβλέπει 44.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για «μεγάλη πρόοδο» στο νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως «έρχεστε για πολιτικούς λόγους να πείτε ψέματα».

«Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Εμείς ζούμε εδώ. Ελάτε να ζήσετε εδώ να δείτε τι θα αντιμετωπίσετε. 400 ευρώ τα δύο άτομα το εισιτήριο για Αθήνα. Είναι ζητήματα ζωής, δεν είναι θέμα χρόνου. Εσείς μιλάτε με νούμερα, εμείς ζούμε εδώ πέρα. Μιλάτε εκ του ασφαλούς» απάντησε η αντιπροσωπεία στον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Εγώ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από τα 12, δεν είμαι κανένας άνεργος, ούτε δημόσιος υπάλληλος της ΑΔΕΔΥ. Είμαι του ιδιωτικού τομέα. Δεν είμαι μόνιμος, είμαι κανονικός εργαζόμενος» είπε ο υπουργός Υγείας.

Σχετικά Άρθρα