Σφοδρό τροχαίο στην Εύβοια με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες (εικόνες)

 Σφοδρό τροχαίο στην Εύβοια με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες (εικόνες)

Ακόμα μια τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο της Εύβοιας καθώς από τροχαίο που έγινε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής έχασαν την ζωή τους δύο νεαρά παιδιά. Το τροχαίο έλαβε χώρα στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγό.

Δύο νεαροί ηλικίας 20 με 22 ετών έχασαν την ζωή τους καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απεγκλωβίστηκαν χωρίς της αισθήσεις τους από την πυροσβεστική.

Από το τροχαίο υπήρχαν ακόμα δύο σοβαρά τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

 

Είχε χάσει τον πατέρα του πριν λίγες ημέρες ο 20χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Όπως δημοσιεύει το eviathema.gr, η τραγωδία είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ο 20χρονος Γιάννης Κικίδης είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου, και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί την επόμενη ημέρα.

pateras

Ο Α.Ο. Απόλλων Ερέτριας, στον οποίο είχε ενταχθεί ο 20χρονος στις 26 Ιουλίου, είχε εκφράσει την ευχή για μια καλή σεζόν για το νεαρό αθλητή, περιγράφοντάς τον ως ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητή.

ere

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον χαμό των δύο νέων.

Σχετικά Άρθρα