Κασσελάκης και Τάιλερ αντάλλαξαν όρκους αγάπης στα Χανιά- Συλλήψεις δημοσιογράφων (εικόνες)

 Κασσελάκης και Τάιλερ αντάλλαξαν όρκους αγάπης στα Χανιά- Συλλήψεις δημοσιογράφων (εικόνες)

Λίγο μετά τις 18:00 της Παρασκευής, έγινε η ανταλλαγή των όρκων μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ, στα Χανιά. Οι οικογένειες είχαν φτάσει από τους πρώτους στο Βοτανικό Πάρκο Πλατανιά, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Τάιλερ Μάκμπεθ.

Νωρίτερα,  οι καλεσμένοι στην εκδήλωση κατέφταναν με αυτοκίνητα, βαν και λεωφορεία.

Επιθυμία του ζευγαριού ήταν να πλαισιώνει αυτή τη μοναδική στιγμή του, ο ήχος του βιολιού και έτσι στο κέντρο υπάρχουν μουσικοί που θα συνοδεύσουν την εκδήλωση.

Φωτογραφίες από την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ:

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το μενού περιλαμβάνει κολοκυθοανθούς, φουριάρικο κατσίκι και άλλα παραδοσιακά εδέσματα της Κρήτης:

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ αντάλλαξαν όρκους στα Χανιά

Μία τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα θα περιμένει τους καλεσμένους, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι κι ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Δύο συλλήψεις δημοσιογράφων

Συνελήφθησαν δύο οπερατέρ εργαζόμενοι σε αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό καθώς σήκωσαν drone πάνω από τον χώρο που έγινε η εκδήλωση ανταλλαγής όρκων του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, προήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων δύο εργαζόμενοι Αθηναϊκού τηλεοπτικού σταθμού που σήκωσαν drone στο χώρο του Βοτανικού Πάρκου, όπου φιλοξενείται γαμήλιο τραπέζι του ζεύγους Κασσελακη-Μακμπεθ.

Υπενθυμίζεται ότι η ασφάλεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα δεχτεί παραβίαση της ιδιωτικότητας των εκδηλώσεων.

Σχετικά Άρθρα