Η Μπακογιάννη επιτέθηκε στον Κασσελάκη για τον ΒΟΑΚ και εκείνος απάντησε λίγο μετά τον γάμο του

 Η Μπακογιάννη επιτέθηκε στον Κασσελάκη για τον ΒΟΑΚ και εκείνος απάντησε λίγο μετά τον γάμο του

Μια νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Η αρχή έγινε όταν η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τον ΒΟΑΚ και αναρωτήθηκε τι γνωρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα αυτό και έκανε τις δηλώσεις που είχε κάνει τις περασμένες ημέρες. Επιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη επέκρινε τον Στέφανο Κασσελάκη και για τις δηλώσεις του για παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον γάμο του δημάρχου Χανίων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Zarpa Radio 89,6 την Παρασκευή αναρωτήθηκε για το τί γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ, ενώ τον προέτρεψε να «ανοίγει κανένα βιβλίο» πριν κάνει πολιτικές δηλώσεις:

«O κ. Κασσελάκης ανακάλυψε τον ΒΟΑΚ. Μας ανήγγειλε ότι κάνουνε, λέει, τον ΒΟΑΚ με διόδια. Από που ήρθε ακριβώς ο κ. Κασσελάκης; Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια; Ξέρει κανέναν δρόμο αυτού του επιπέδου και αυτών των απαιτήσεων; Ήδη με τα διόδια ο ελληνικός προϋπολογισμός θα δίνει για τον ΒΟΑΚ 100 εκατομμύρια τον χρόνο», είπε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Να κάνει δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης, απλώς πριν τις κάνει να ανοίγει κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο. Ακόμα κι ο εγγονός μου το ανοίγει αυτό το διαδίκτυο».

«Έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ. Τον έβλεπα κι έλεγα, πόσο επιπόλαιος και ανεύθυνος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη γαμήλια δεξίωση του δημάρχου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Όχι. Ήταν δύσκολο να το μάθει αυτό ο κ. Κασσελάκης;», αναρωτήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και κατέληξε απαντώντας:

«Όχι, όλα τα Χανιά το ξέρανε. Αλλά προσπαθεί να συνδυάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το δυστύχημα με τα τρία παιδιά».

Απάντηση Κασσελάκη: Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον «ύπνο» λόγω της ημέρας – Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ

Άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΒΟΑΚ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε τετραήμερες εκδηλώσεις στα Χανιά για τον γάμο του, απάντησε στη βουλευτή της ΝΔ τόσο για τα διόδια σε αμερικανικούς αυτοκινητόδρομους, όσο και για τον διορισμό του γιου της Κώστα Μπακογιάννη σε θέση ειδικού συνεργάτη στο υπουργείο Εξωτερικών, όσο η ίδια ήταν υπουργός.

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον «ύπνο» λόγω της ημέρας. Δε σταματάμε ποτέ. «Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια;», ρωτάει. Ας μπει στο site http://tollfreeroads.us να ενημερωθεί. Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ, τον εγκαταλελειμμένο δρόμο – καρμανιόλα για τον οποίο εμπαίζουν τους Κρητικούς, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές. Και πέραν του εμπαιγμού, δεν απαντά καν πόσα παραπάνω εκατομμύρια χρέωσε τη χώρα η ΝΔ για τον ΒΟΑΚ σε σχέση με τη δημοπρασία του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλα τέλος πάντων, μιας και μιλάει για Αμερική: Εγώ δεν ξέρω Υπουργό Εξωτερικών στις ΗΠΑ να έχει τον γιο της να περιφέρεται στο ΥΠΕΞ ως επικεφαλής γραφείου. Βλέπε Ντορα Μπακογιάννη, 2006».

Σχετικά Άρθρα