Φαραντούρης: ”Οι εκλογές ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση”

 Φαραντούρης: ”Οι εκλογές ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση”

Οι εκλογές για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση», ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης.

To στέλεχος του κόμματος, το οποίο πριν από μερικές ημέρες είχε αναρτήσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είχε εκληφθεί από ορισμένους ως κίνηση δυναμικής εμπλοκής του στα εσωκομματικά, τόνισε, πάντως, ότι «μια εβδομάδα πριν τη ΔΕΘ δεν μπορούμε να ομφαλοσκοπούμε και να ασχολούμαστε μόνο με τα του οίκου μας».

Συμπλήρωσε επίσης ότι «αυτό που επείγει δεν είναι να βγούμε κάποιοι και να πούμε “κύριε, κύριε, είμαι κι εγώ εδώ”», εκφράζοντας, όμως, παράλληλα την άποψη ότι «προφανώς και υπάρχουν ζητήματα και θέματα ηγεσίας που τίθενται και δημιουργούν την αίσθηση του σπιράλ απαξίωσης».

«Λύσεις υπάρχουν και βεβαίως η εκτόνωση μιας τέτοιας κρίσης με την προσφυγή στη λαϊκή βούληση με την αναβάπτιση ή οποιαδήποτε άλλη λύση θα μπορούσε να εκτονώσει την κατάσταση. Αν αυτό λειτουργήσει εκτονωτικά και λυτρωτικά, τότε ναι. Μάλιστα αυτό δεν το έχει αποκλείσει ούτε ο πρόεδρός μας, ο Στέφανος Κασσελάκης», είπε ο κ. Φαραντούρης.

Σχετικά Άρθρα