Σοκ στην Αχαΐα με την αυτοκτονία 17χρονου- Τι προηγήθηκε, βρέθηκε απαγχονισμένος

 Σοκ στην Αχαΐα με την αυτοκτονία 17χρονου- Τι προηγήθηκε, βρέθηκε απαγχονισμένος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Απιδεώνα Αχαΐας, μετά την είδηση της αυτοκτονίας ενός 17χρονου αγοριού, το οποίο βρέθηκε απαγχονισμένο σε δέντρο μέσα σε ελαιώνα. Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε σήμερα, προκαλώντας θλίψη και ερωτήματα για τις συνθήκες που οδήγησαν τον νεαρό σε αυτή την απονενοημένη πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Tempo24.News, ο ανήλικος είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς του και διέμενε με συγγενικό του πρόσωπο.

Φαίνεται ότι είχε προηγηθεί διαφωνία με τον συγγενή του το βράδυ πριν το περιστατικό, γεγονός που ενδέχεται να συνέβαλε στην τραγική του απόφαση.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, καθώς ο 17χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός στο χωριό. Η είδηση της αυτοκτονίας του προκάλεσε έντονα συναισθήματα θλίψης και οδύνης, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να κατανοήσουν τα γεγονότα που οδήγησαν στην τραγωδία.

Το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας έχει αναλάβει την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, με στόχο να ρίξει φως στα γεγονότα που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν.

Σχετικά Άρθρα