Λίνου: Προαναγγέλλει μήνυση κατά του Πολάκη- Δεν παραιτούμαι, όλα είναι νόμιμα και ηθικά με το ινστιτούτο

 Λίνου: Προαναγγέλλει μήνυση κατά του Πολάκη- Δεν παραιτούμαι, όλα είναι νόμιμα και ηθικά με το ινστιτούτο

Συνεχίζεται η εσωκομματική κόντρα στο ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ της Αθηνάς Λινού και του Παύλου Πολάκη, με την πρώτη να μιλάει στο in.gr και να αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του πρώην υπουργού υγείας. Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί από τη θέση της, παρά τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος της, με την υπόθεση να παίρνει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. σύμφωνα με την ίδια, για κάθε πρόγραμμα, υποβάλλονται εκθέσεις πεπραγμένων μαζί με οικονομικούς απολογισμούς προς κάθε ενδιαφερόμενο, οι οποίοι τα αξιολογούν όχι μόνο ως προς τη νομιμότητά τους και τη χρηστή διαχείριση των κονδυλίων, αλλά και ως προς την αποτελεσματικότητά τους. «Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οποιοσδήποτε επιπλέον έλεγχος θα επιβεβαιώσει ότι το έργο αυτό ήταν πάντα και νόμιμο, και ηθικό, και αποτελεσματικό», ισχυρίζεται η κ. Λινού.

Ο Παύλος Πολάκης έχει εξαπολύσει σφοδρά πυρά εναντίον της βουλευτού για το ζήτημα των χρηματοδοτήσεων του Ινστιτούτου και στην οποία κ. Λινού «χρεώνεται» και η διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η σύγκρουση έχει προκαλέσει εσωκομματικές αναταράξεις, το οποίο φάνηκε μαι στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ Πολάκης έθεσε θέμα ηγεσίας.

Σχετικά Άρθρα