Χανιά: Το χρονικό της τραγωδίας με τους τρεις νεαρούς νεκρούς-Χαροπαλεύει η 22χρονη

 Χανιά: Το χρονικό της τραγωδίας με τους τρεις νεαρούς νεκρούς-Χαροπαλεύει η 22χρονη

Τα Χανιά βυθίστηκαν στο πένθος, θρηνώνοντας τον χαμό 3 νεαρών ανδρών. Την ίδια ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της η τέταρτη επιβάτιδα του μοιραίου αυτοκινήτου, μια 22χρονη κοπέλα, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ.

Θυμίζουμε ότι το πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη το πρωί στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι (3 άνδρες και 1 κοπέλα) συγκρούστηκαν με τουριστικό βανάκι. Τα 4 νεαρά άτομα επέστρεφαν από δουλειά ενώ το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν ένα από τα δυο οχήματα έχασε την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να προκληθεί το θανατηφόρο τροχαίο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός από τους 4 να βρεθεί νεκρός εκτός του αυτοκινήτου και οι άλλοι τρεις να εγκλωβιστούν στις λαμαρίνες. Από αυτούς, ο ένας ακόμα νεαρός ανασύρθηκε νεκρός ενώ οι άλλοι δύο ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφορό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.Δυστυχώς και ο τρίτος νέος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τους ιατρούς, κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τα Χανιά.

Από τους επιβαίνοντες του μίνι βαν δεν τραυματίστηκε κάποιος σοβαρά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsit.gr ο διοικητής του νοσοκομείου στα Χανιά, Γιώργος Μπέας για το τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στον ΒΟΑΚ, «η κοπέλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, διασωληνωμένη με κρανιογκεφαλικές κακώσεις σε πολύ σοβαρή κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή της. Οι ηλικίες των παιδιών που σκοτώθηκαν και της κοπέλας είναι από 18 μέχρι 21 ετών».

Σχετικά Άρθρα