Κασσελάκης: Η επίσκεψη στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

 Κασσελάκης: Η επίσκεψη στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στις δομές κοινωνικής ένταξης του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, για να υποστηρίξει το σημαντικό έργο που επιτελείται για την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόταν από την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά, τη συντονίστρια των think tanks του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Διάνα Βουτυράκου, καθώς και τον υποψήφιο του κόμματος στις πρόσφατες ευρωεκλογές, Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και οι συνοδοί του μοίρασαν φαγητό στους πολίτες που παρευρίσκονταν στη δομή και αντάλλαξαν ευχές μαζί τους. Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε την ευκαιρία για να συνομιλήσει και με τους εθελοντές, εκφράζοντας την εκτίμησή του για το έργο τους.

Ο κ. Κασσελάκης συνεχάρη τους υπεύθυνους της δομής για την ποιότητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών που προσφέρουν σε όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη, αλλά και για την εγκαρδιότητα και την ανθρωπιά με την οποία επιτελούν το έργο τους.

Σχετικά Άρθρα