Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος ποδοσφαιριστής

 Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος ποδοσφαιριστής

Θλίψη επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού πέθανε ξαφνικά, μόλις στα 21 του χρόνια, ο ποδοσφαιριστής Χάρης Πάστρας σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Φθιώτιδα.

Όπως επιβεβαίωσαν πρώην ομάδες του στα social media, ο Χάρης Πάστρας βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής (11/8) σε τροχαίο δυστύχημα, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο 21χρονος έπαιζε στη θέση του αμυντικού, ενώ είχε αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, και στη συνέχεια στις Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ έχει παίξει και με τα ελληνικά χρώματα στην Εθνική των U17.

Το τελευταίο «αντίο» από τις ομάδες του

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο αθλητικός σύλλογος Α.Σ. Ποσειδών Ν.Μηχανιώνας αναφέρει: «Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν τον θρήνο της απώλειας ενός νέου ανθρώπου».

«Ο 21χρονος Χάρης Πάστρας γνώρισε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες και όλους όσους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, όλους όσους τον αγαπούν και θα θυμούνται πάντα τον δικό τους Χάρη».

«Ο Χάρης ήταν ένα παιδί που πάντα είχε ζωγραφισμένο ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του. Ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα που μόνο καλά λόγια έχουν να λένε όσοι συναναστράφηκαν μαζί του».

«Η οικογένεια του Ποσειδώνα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση Χάρη», αναφέρει.

Ανάλογη ανάρτηση έκανε και ο σύλλογος Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ 1927 για τον αδικοχαμένο Χάρη Πάστρα: 

«Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και σύσσωμη η οικογένεια της Μαρκό είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή Χάρη Πάστρα σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής».

«Ο Χάρης την περσινή χρονιά, υπήρξε μέλος της οικογένειας μας και θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στην οικογένεια και τους φίλους του».

«Αδιανόητο, θλιβερό και τραγικό γεγονός η ξαφνική απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου, μα πάνω απ’ όλα ενός εκπληκτικού ανθρώπου και ενός αδαμάντινου χαρακτήρα».

«Ένας άγγελος πέταξε ψηλά στον ουρανό τόσο πρόωρα και τόσο άδικα, σκορπίζοντας την θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική κοινωνία. Αντίο Χάρη, καλό παράδεισο».

Σχετικά Άρθρα