Σπάρτη: Γιούχαραν τον 40χρονο που βίαζε την 9χρονη κόρη του – Τη Δευτέρα απολογείται

 Σπάρτη: Γιούχαραν τον 40χρονο που βίαζε την 9χρονη κόρη του – Τη Δευτέρα απολογείται

Mε βίντεο που κυκλοφόρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται πως κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, συγκεντρωμένοι πολίτες τον περίμεναν για να τον γιουχάρουν, ενώ τον αποδοκίμασαν έντονα και με «βαριές» εκφράσεις.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελέα φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και, ύστερα από μία διαδικασία που διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (12/8) στις 10:00 το πρωί. Μέχρι τότε ο 40χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση ενώ ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει διορίστηκε αρμοδίως.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και αυτή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα, και σε αστυνομική επιχείρηση σήμερα τα ξημερώματα σε τοπική κοινότητα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη κατάφεραν και συνέλαβαν τον 40χρονο.

Τη Δευτέρα η απολογία του

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελέα φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και, ύστερα από μία διαδικασία που διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (12/8) στις 10:00 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τοπικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει τον κατηγορούμενο να εξέρχεται από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και μόλις τον είδαν, ξέσπασαν σε γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες και «βαριές» εκφράσεις.

Ενώπιον της Δικαιοσύνης στη Σπάρτη ο 40χρονος κατηγορούμενος παιδοβιαστής

Μέχρι τη Δευτέρα, ο 40χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση ενώ ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει διορίστηκε αρμοδίως.

Σχετικά Άρθρα