Ο Κασσελάκης απαντά στους “87”-Κουμουνδούρου κατά Γεωργιάδη, Πολάκης κατά Λινού, κριτική για ΑΥΓΗ και ΚΟΚΚΙΝΟ

 Ο Κασσελάκης απαντά στους “87”-Κουμουνδούρου κατά Γεωργιάδη, Πολάκης κατά Λινού, κριτική για ΑΥΓΗ και ΚΟΚΚΙΝΟ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης  που θα παραχωρήσει ζωντανά στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, σήμερα στη 1.30′  το μεσημέρι στην εκπομπή “Έχουμε και Λέμε” και τους δημοσιογράφους Γιώργο Πίκουλα και Στέλιο Βραδέλη, ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς θα απαντήσει σε μια σειρά θεμάτων της επικαιρότητας και ιδίως για την κριτική που δέχεται από στελέχη της “εσωκομματικής αντιπολίτευσης”. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ζητήσει πάντως τον απολογισμό της κοινοβουλευτικής δράσης των βουλευτών έως το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, ενώ παράλληλα με το βλέμμα στραμμένο στην ΔΕΘ συνεδρίασαν από κοινού, με την συμμετοχή Κασσελάκη, τα think tanks της Ενέργειας και Περιβάλλοντος, καθώς επίσης και τα think tanks Ψηφιακής Μετάβασης και Τεχνολογίας, ενώ υπενθυμίζεται πως έχει αποφασιστεί να δρομολογηθεί η επεξεργασία νομοθετικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για το ιδιωτικό χρέος, την στέγη και τα ζητήματα ψυχικής υγείας.

Την ίδια ώρα ωστόσο η κίνηση των “87” διαμηνύει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθεί οποιαδήποτε μεθόδευση για τη διαγραφή του Χρήστου Σπίρτζη και ότι πρέπει άμεσα να δοθεί λύση για τις μισθοδοσίες των εργαζομενων στην εφημερίδα “Αυγή” και στο ρ/σ “Στο Κόκκινο”. Επί των ζητημάτων συνεδρίασε η κίνηση των “87” του ΣΥΡΙΖΑ και αφού είχε προηγηθεί  σκληρή ανάρτηση του δημοσιογράφου και πρώην διευθυντή της Αυγής Άγγελου Τσέκερη κατά του Στέφανου Κασσελάκη αναρτώντας παράλληλα μια φωτογραφία του με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, και το σκυλάκι τους από τις διακοπές τους στη Μύκονο.

“Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στην ιστορική εφημερίδα Η ΑΥΓΗ εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την ηθικά, πολιτικά και εργασιακά απαξιωτική στάση του βασικού μετόχου, του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, της διοίκησης και της διεύθυνσης της εφημερίδας που όλο το τελευταίο διάστημα και υπό καθεστώς μεθοδευμένης οικονομικής ασφυξίας, το οποίο συνόδευσε το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της καθημερινής έκδοσης της εφημερίδας, δεν έχουν πάρει καμία πρωτοβουλία, ως όφειλαν, για την επίλυση του προβλήματος που οι ίδιοι δημιούργησαν” ανέφερε

Και τόνισε “οι εμπαιγμοί πάνω στις πλάτες των εργαζομένων συνεχίζονται, την ώρα που παράνομα για ακόμα μια φορά δεν μας έχει καταβληθεί ούτε ο μισθός του Ιουλίου ούτε και το επίδομα αδείας όταν φεύγουμε με την εγκεκριμένη άδειά μας” επισημαίνοντας “Οι εργαζόμενοι της ΑΥΓΗΣ δεν κάνουν διακοπές, απεργούν”.

  • Παράλληλα ο Παύλος Πολάκης, αν και ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, εξακολουθεί να ταλανίζει την Κουμουνδούρου, καθώς προχώρησε σε νέα ανάρτηση εναντίον της βουλεύτριας Αθηνάς Λινού λέγοντας και καταγγέλλοντας σε νέα ανάρτησή του στα social media:

“Ποια είναι τα σχολεία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που έδωσε η Αστική μη Κερδοσκοπική «ΠΡΟΛΗΨΙΣ» το δεκατιανό με τοστ ή φρούτο κλπ για το σχολικό έτος 2023-24 και έλαβε 1.000.000 ευρώ! Στη σύμβαση αναφέρονται απλά 3.700 “ωφελούμενοι μαθητές”. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΦΟΡΑ!!!! Τι σύμβαση είναι αυτή;;;; Σε ποια σύμβαση σε μπανανία της Κεντρικής Αφρικής υπάρχει ο όρος «αν παρέλθει άπρακτη (ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ) η προθεσμία των 20 ημερών από την υποβολή των παραστατικών από το Ινστιτούτο, τεκμαίρεται η προσήκουσα παραλαβή των πεπραγμένων από την επιτροπή παρακολούθησης της Περιφέρειας»!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΔΕΚΑΤΙΑΝΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΕ… Προσέξτε τα στοιχεία να είναι ΑΛΗΘΗ!!!! ΥΓ. Για το Γιαννίτση θα πούμε σύντομα, κυρία Λινού και κύριε Σπανέ…”.

Σε αντιπολιτευτικό επίπεδο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του σχολίασε “Την αισχροκέρδεια των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα τη δει ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Στυλιανίδης… από Σεπτέμβρη, όπως δήλωσε. Στο μεταξύ, η κυρία Βούλτεψη έχει λύση για τις διακοπές των κοινών θνητών: «Ας μην πάνε στα νησιά, ας πάνε στα χωριά τους». Τα ελληνικά νησιά, είδος πολυτελείας για τους Έλληνες. Ας αναρωτηθούν οι πολίτες. Πώς φτάσαμε να ζούμε τη μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα των τελευταίων 40 χρόνων; Πώς φτάσαμε σε προϊόντα για λίγους και Μαράτα για πολλούς; Πώς φτάσαμε στην κοροϊδία του «βαριού» αρνιού και του μισού κιλού φέτα; Πώς φτάσαμε να τρέμουμε μπροστά σε ένα air condition; Πώς φτάσαμε στους έχοντες των απογευματινών χειρουργείων; Και κυρίως, πώς όλα αυτά -και πόσα ακόμη- κατάντησαν μέσω ενός γιγαντιαίου συστήματος προπαγάνδας- να μοιάζουν κανονικά, ενώ συνιστούν την πιο άδικη στιγμή της σύγχρονης Ελλάδας;”.

Ενώ παράλληλα η Κουμουνδούρου συνεχίζει με αμείωτη ένταση την σφοδρή κριτική εναντίον του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τονίζοντας “Χαμηλοί μισθοί; Εργαζόμενοι που δεν μπορούν να αντέξουν τα έξοδα ούτε για ολιγοήμερες διακοπές; Νοσοκομεία και κέντρα υγείας υπό διάλυση; Ακρίβεια στο ρεύμα, ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ; Ακτοπλοϊκά εισιτήρια «στο θεό»; Η απάντηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλα τα παραπάνω είναι… «Κασσελάκης στη Μύκονο», με πρώτο βιολί τον ανεκδιήγητο Υπουργό (Διάλυσης) Υγείας.” και επισημαίνοντας “Η προσπάθεια του Μαξίμου και των φιλικών της Μέσων να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα αυτής της χώρας, λέγοντας πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «κάνει διακοπές στη Μύκονο», για να γαργαλήσουν τα ταπεινότερα ένστικτα του ακροατηρίου τους, είναι όχι μόνο αξιοθρήνητη και καταδικασμένη σε αποτυχία, αλλά και η πιο τρανή απόδειξη του λαϊκισμού τους. Αν ακόμη ψάχνουν τον Στέφανο Κασσελάκη στη Μύκονο, ας ενημερωθούν από τον κ. Σκέρτσο για το πότε πήγε, πόσο και που έμεινε και πότε αναχώρησε, καθώς ο τελευταίος έχει αποδείξει ότι “ειδικεύεται” στην παρακολούθηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (όπως εξάλλου και όλο το Μέγαρο Μαξίμου με τον τεχνολογικό εξοπλισμό του)…”

Ο Στ. Κασσελάκης, ενημερώνει η Κουμουνδούρου, “κατά τις ολιγοήμερες διακοπές του, επισκέφθηκε και τη Νάξο, όπου οι τοπικές κοινωνίες υφίστανται τα προβλήματα της χωρίς σχέδιο «τουριστικής ανάπτυξης», που και τα νησιά υποβαθμίζει και «πήλινα πόδια» έχει, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία για τη σημαντική πτώση της τουριστικής προσέλευσης στους υπερκορεσμένους προορισμούς.” και υπογραμμίζει “Εν ολίγοις: Ας μην προσπαθεί άλλο η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έχει κερδίσει ήδη το χρυσό μετάλλιο της υποκρισίας. Ας κάνει τον κόπο να επισκεφθεί ο Υπουργός αυτή την περίοδο και τη Μύκονο, η οποία ψήφισε ΝΔ με 53% . Εκτός κι αν φοβάται ότι θα τύχει ανάλογης “υποδοχής” με αυτήν της Ρόδου…”.

Και τέλος επικαλούμενη τους Reporters United που αποκαλύπτουν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έπεσε έντεκα φορές θύμα απόπειρας παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου κατά το έτος 2021, όταν ήταν υπουργός Ανάπτυξης και ότι “ενημερώθηκε από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών,  περιέργως όμως ουδέποτε κινήθηκε νομικά”, διερωτάται:

– Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν προέβη σε καμία νομική ενέργεια εναντίον αυτών που τον παρακολουθούσαν; Κατέχοντας ένα υψηλό δημόσιο αξίωμα, αν δεν θεωρούσε ότι όφειλε να προστατεύσει τον εαυτό του, δεν όφειλε τουλάχιστον να προστατεύσει το αξίωμά του;
– Όντας ο ίδιος στόχος υποκλοπών γιατί έσπευσε να δηλώσει ότι δεν υπήρχε σκάνδαλο; Έδινε “συγχωροχάρτι” σε κάποιους; Και αν, γιατί;
 Πώς συνδέεται με την παρακολούθηση του η πρόσφατη δήλωση του ότι «πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τον Γρηγόρη Δημητριάδη» που είχε στήσει μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου κέντρο παρακολουθήσεων της ΕΥΠ με κοινούς στόχους με το Predator;
– Για ποιον λόγο πιστεύει ότι τον είχαν στοχοποιήσει τόσες πολλές φορές με το Predator; Είχε να κάνει με το “έργο” του στο Υπουργείο Ανάπτυξης; Αυτοί που τον ήθελαν υπό παρακολούθηση, ήθελαν να μάθουν ή να επιβεβαιώσουν/ επαληθεύσουν κάτι;

“Οι απορίες είναι πολλές και οδηγούν αναπόφευκτα στο κεντρικό πολιτικό ερώτημα: είναι εκβιαζόμενος ο Άδωνις Γεωργιάδης, από ποιους και γιατί; Η διαχρονική συμμετοχή του στις κυβερνήσεις Μητσοτάκη σχετίζεται ή όχι με την…καλή του διαγωγή και τη μη προσφυγή του στη Δικαιοσύνη; καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα