ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Εκθέτει τον Μητσοτάκη και το κόμμα – μπαταχτσή που χρωστάει μισό δισ. στις τράπεζες

 ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Εκθέτει τον Μητσοτάκη και το κόμμα – μπαταχτσή που χρωστάει μισό δισ. στις τράπεζες

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντί να ασχοληθεί με το χάος που έχει εσκεμμένα προκαλέσει στο δημόσιο σύστημα υγείας, εξακολουθεί να… τουιτάρει για να επιτεθεί με κάθε αφορμή στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρό του», σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή νέα ανάρτηση του υπουργού Υγείας για τον κ. Κασσελάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι ο κ. Γεωργιάδης «το γνωρίζει βέβαια ότι με αυτά που γράφει ουσιαστικά εκθέτει τον Κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, το κόμμα – μπαταχτσή, που έφθασε να χρωστάει περίπου μισό δισ. στις τράπεζες, με όποιες εξαρτήσεις και εξυπηρετήσεις αυτό συνεπάγεται… Στις ίδιες τράπεζες που τη διάσωσή τους πλήρωσε με αίμα ο ελληνικός λαός, στις ίδιες τράπεζες που ακόμα κρατάνε ομήρους δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες μέσω των fund και των servicers».

Σαν υστερόγραφο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως «επειδή τίποτα δεν αποκλείεται, μήπως ο όψιμος συνδικαλιστής της δεκάρας ‘Αδωνις Γεωργιάδης τονίζει πως ο Κυρ. Μητσοτάκης, παρά την δεινή πράγματι οικονομική κατάσταση του Κόμματος, δεν διανοήθηκε ποτέ να αφήσει απλήρωτους εργαζομένους’, για να θυμηθούμε όλοι τα οφειλόμενα δεδουλευμένα των εργαζομένων στον ‘Κήρυκα Χανίων’, συμφερόντων και του προέδρου της ΝΔ;». «Μήπως εργαλειοποιεί τους εργαζόμενους για να πετύχει ένα κεκαλυμμένο εσωκομματικό μαχαίρωμα;», ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γεωργιάδης: “Ο Πολάκης θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης είναι ήδη παρελθόν”

Νωρίτερα, την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η ανάρτηση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, Παύλου Πολάκη στην οποία αναδημοσίευσε μια δικιά του παλαιότερη ανάρτηση κατά την οποία έβαζε στο στόχαστρό του διάφορους δημοσιογράφους αλλά και τη Δικαιοσύνη.

Ο υπουργός Υγείας σε δική του ανάρτηση αναφέρθηκε στη «μισή και υποκριτική», όπως τη χαρακτήρισε, διαγραφή του βουλευτή Χανίων από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνουντας ότι «Ο Παύλος Πολάκης θα είναι ο επόμενος Αρχηγός του Σύριζα και ο @skasselakis είναι ήδη παρελθόν και δεν το ξέρει….».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

Πώς τα φέρνει η ζωή. Πριν από 1,5 χρόνο όταν ο @pavpol2222 έκανε αυτή την τρομοκρατική, συκοφαντική και απαίσια ανάρτηση για τους Δικαστές και τους Δημοσιογράφους, οι εκπρόσωποι του Σύριζα στα ΜΜΕ απολογούντο και ο @atsipras τον παρέπεμψε για διαγραφή. Μετά από μία εσωτερική διαχείριση τότε, «έστειλε» μία επιστολή «συγγνώμης» και έτσι κατέβηκε στις Εκλογές και είναι σήμερα βουλευτής. Τώρα την ανεβάζει πάλι με θράσος, αντιλαμβανόμενος ότι μετά την μισή και υποκριτική «διαγραφή» του από την ΚΟ, είναι πλέον ισχυρότερος από ποτέ. Ο Παύλος Πολάκης θα είναι ο επόμενος Αρχηγός του Σύριζα και ο @skasselakis είναι ήδη παρελθόν και δεν το ξέρει….

Σχετικά Άρθρα