Θεσσαλονίκη: Ληστές βγάζουν καλάσνικοφ σε εργαζόμενο σε οίκο ευγηρίας- Βίντεο ντοκουμέντο

 Θεσσαλονίκη: Ληστές βγάζουν καλάσνικοφ σε εργαζόμενο σε οίκο ευγηρίας- Βίντεο ντοκουμέντο

Στιγμές τρόμου έζησε ένας εργαζόμενος σε γηροκομείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένα άτομο από μια ομάδα τεσσάρων ατόμων έστρεψε καλάσνικοφ προς το μέρος του, ενώ οι άλλοι τρεις κρατούσαν σιδερολοστούς και βαριοπούλα στα χέρια. Στο σοκαριστικό ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το thesstoday.gr, αποτυπώνεται ο εφιάλτης του εργαζομένου, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε ότι οι τέσσερις σκληροί εγκληματίες έχουν εισβάλει στο γηροκομείο, ξεκίνησε να τρέχει ώστε να σώσει τη ζωή του σηκώνοντας τα χέρια ψηλά.

Μάλιστα δια της βίας ζήτησαν από μια άλλη εργαζόμενη του οίκου ευγηρίας να τους υποδείξει πού έχουν φυλαγμένα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Την υπόθεση ανέλαβε και εξιχνίασε το έμπειρο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο δραστών.

Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 35 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, ενώ συνεχίζεται η έρευνα και για τους συνεργούς τους.

Σχετικά Άρθρα