Τραγικό τροχαίο στην Ελαία: Νταλίκα συγκρούστηκε με τρία ΙΧ-  4 νεκροί, ανάμεσά τους βρέφος και 12χρονη 

 Τραγικό τροχαίο στην Ελαία: Νταλίκα συγκρούστηκε με τρία ΙΧ-  4 νεκροί, ανάμεσά τους βρέφος και 12χρονη 

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία Μεσσηνίας. Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 (ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας, όταν το σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε μια νταλίκα, έκοψε το νήμα της ζωής σε τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ τους ένα βρέφος 12 μηνών και ένα κοριτσάκι 13 ετών, που βρίσκονταν σε ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (26.07.2024), ενώ από τη σύγκρουση της νταλίκας με τα 3 αυτοκίνητα, έχασαν τη ζωή τους 4 άτομα, ανάμεσά τους δύο ενήλικες και δύο παιδιά  (δύο νεκροί από το ένα ΙΧ, ο πατέρας με τπ παιδί του και άλλοι δύο από το άλλο) και τέσσερις βαριά τραυματίες (επέβαιναν στο τρίτο ΙΧ, ο ένας διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στην Καλαμάτα). Παράλληλα, υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Η Εθνική Οδός Κυπαρισσίας – Πύργου είναι προσωρινά κλειστή, καθώς έχει ανατραπεί η νταλίκα και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία Μεσσηνίας. Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 (ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και Τροχαία.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Η αιτία της σύγκρουσης παραμένει υπό διερεύνηση.

Troxaio_Elaia-2

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο οδηγός νταλίκας που κατευθυνόταν προς Κυπαρισσία έχασε τον έλεγχο, μπαίνοντας σε ευθεία, μετά από μια «δύσκολη» στροφή, το όχημα «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο. Τα αυτοκίνητα βρέθηκαν κάτω από τη νταλίκα.

Troxaio_Elaia-3_2

Πληροφορίες από PatrisNews – Ilialive

Σχετικά Άρθρα