Γερουλάνος: Αν βάλουμε τάξη στο σπίτι μας, μπορούμε ακόμη και να κερδίσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές

 Γερουλάνος: Αν βάλουμε τάξη στο σπίτι μας, μπορούμε ακόμη και να κερδίσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές

Στον Talk Radio 98.9 και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος. Αρχικά και όσον αφορά το θέμα των ημερών, που είναι η διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γερουλάνος δήλωσε πως «το ζητούμενο είναι πως όσοι κάποια στιγμή νιώσουν θυμό, να καταλάβουν ότι δεν είναι ούτε το μέρος ούτε η ώρα για να συμπεριφέρονται με βάση το ένστικτό τους».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σημερινή ελληνική κοινωνία, ο κ. Γερουλάνος στάθηκε στην απομάκρυνση του ΠΑΣΟΚ από αυτά θέτοντας ως πρώτο μέλημα της παράταξης την επανασύνδεσή της με τους προβληματισμούς που αντιμετωπίζει καθημερινώς η μεγαλύτερη μερίδα των Ελλήνων πολιτών.

«Το πρώτο που θα έκανα θα ήταν η επανένωση του ΠΑΣΟΚ με τους πυλώνες της ελληνικής κοινωνίας όπως οι μικρομεσαίοι, οι αγρότες, οι έμποροι, οι φοιτητές. Όταν αυτό επιτευχθεί, το ΠΑΣΟΚ θα είναι ξανά σε τροχιά διακυβέρνησης», δήλωσε.

Σχετικά με το αν θα μπορεί το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνήσει με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γερουλάνος τόνισε πως «ως κόμμα του κέντρου (το ΠΑΣΟΚ), ακουμπά και στις δύο κατευθύνσεις» αλλά το βασικό όπως ανέφερε, είναι «να βάλουμε τάξη στο σπίτι μας, γιατί αν το κάνουμε, μπορούμε ακόμη και να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές και δεν το λέω ως αιθεροβάμων. Το 2008 ήμασταν στα ίδια ποσοστά με τον ΣΥΡΙΖΑ και ενάμιση χρόνο μετά πήραμε τη μεγαλύτερη διαφορά που είχαμε πάρει από τη ΝΔ από το 1981. Αυτό σημαίνει πως με καλή δουλειά, το ΠΑΣΟΚ έχει τη δυνατότητα να κερδίσει στις εκλογές».

Φάμελλος για Πολάκη: Δύσκολη αλλά αναγκαία η διαγραφή του

Σχετικά Άρθρα