Ντέμη Γεωργίου: Το τελευταίο “αντίο” με beach party

 Ντέμη Γεωργίου: Το τελευταίο “αντίο” με beach party

Σήμερα το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο θα αποχαιρετήσουν τη Ντέμη Γεωργίου οι άνθρωποι που την αγάπησαν και παραμένουν συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο της 39χρονης σεφ.

«Αύριο θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί τη Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», έγραψε χαρακτηριστικά η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, επρόκειτο σύντομα να γίνει και σύζυγός της, καθώς θα παντρεύονταν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι δυο τους έμεναν και εργάζονταν μαζί στην Πάρο, στο εστιατόριο που είχε ανοίξει η γνωστή σεφ.

Μετά την κηδεία της πρώην παίκτριας του MasterChef, θα ακολουθήσει καφές σε μπαράκι στο Μετς. Επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά της είναι να γίνει σε νεανικό κι ευχάριστο κλίμα.

Στα social media ανέβηκε και ανάρτηση με τους λογαριασμούς ενός φιλοζωικού σωματείου στην Πάρο, μιας και η τελευταία επιθυμία της Ντέμης ήταν αντί οι αγαπημένοι της να της αγοράσουν στέφανα, να βοηθήσουν οικονομικά τα αδέσποτα ζώα του νησιού.

«Σας ευχαριστούμε θερμά πολύ για την εκτίμηση και την αγάπη που δείχνετε», έγραφε η λεζάντα.

View this post on Instagram

A post shared by Archi.karachalios (@archi.karachalios_1)

Tην Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ετοιμάζουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η γνωστή chef είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της.

Σχετικά Άρθρα