Επίθεση Πολάκη σε συνεργάτιδα Γεωργιάδη-Ζήτησε συγγνώμη ξεσπώντας σε κλάματα η Λινού (vid)

 Επίθεση Πολάκη σε συνεργάτιδα Γεωργιάδη-Ζήτησε συγγνώμη ξεσπώντας σε κλάματα η Λινού (vid)

Τα κλάματα έβαλε η Αθηνά Λινού στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής απηυδισμένη από τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη. Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, πιστεύοντας ότι τον ειρωνεύεται. «Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μας. Σε σας το λέω έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω» ήταν τα λόγια του Παύλου Πολάκη – μια επίθεση στα όρια του μπούλινγκ απέναντι σε μια γυναίκα, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες.

Την συμπεριφορά Πολάκη στηλίτευσαν βουλευτές από όλα τα κόμματα, όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας, οι βουλευτές της ΝΔ Στύλιος και Παπαθανάσης.

Σπ. Μπιμπίλας: Απαράδεκτο να προσβάλλεται μια κυρία κατ΄αυτόν τον τρόπο , δεν θέλουμε να περάσει αυτή τη γραμμή στη Βουλή, έχει γίνει επανειλημμένως και γι΄αυτό απογοητεύομαι, να έχουν προσβληθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου, η κ. Ακρίτα, εμείς ως Πλεύση Ελευθερίας διαφωνούμε δεν μπορεί ο κάθε βουλευτής να προσβάλλει κάποιον ιδιαίτερα όταν είναι γυναίκα. Δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι ευπρεπές.

Γ. Στύλιος: Eίναι μη αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά επίθεσης για τα χαρακτηριστικά του προσώπου των άλλων

Θανάσης Παπαθανάσης: Δεν συνάδει με το χώρο που βρισκόμαστε αυτή η συμπεριφορά. Πολιτικά μπορεί να έχουμε διαφορές αλλά πάνω από όλα είναι ο σεβασμός στον άλλον

Αθηνά Λινού: Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας (κλαίει) και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο.

Σχετικά Άρθρα