Πολάκης: Παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου- Θα το ξαναέκανα- Τι απαντά στην ποινή του Τασούλα

 Πολάκης: Παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου- Θα το ξαναέκανα- Τι απαντά στην ποινή του Τασούλα

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο. Η αποπομπή Πολάκη έρχεται μετά το επεισόδιο με συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας. Σε δήλωσή του, ο βουλευτής ανέφερε πως «παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου».

«Μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο του 1.750.000 ευρώ αντί για 300.000 ευρώ, κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της» είπε ο κ. Πολάκης στον ALPHA.

Αναφερόμενος στην αντίδραση της Αθηνάς Λινού που ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη, ο Παύλος Πολάκης είπε: «η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα».

«Ενώ συμβαίνουν αυτά και αποκαλύπτουμε τεράστια πράγματα κάποιοι κοιτάνε το δάχτυλο, αντί να πουν στην κυρία που με υποτιμούσε πως ήταν απλά συνεργάτης», επεσήμανε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης δήλωσε πριν λίγο στο κυλικείο της Βουλής, αναφερόμενος και στον κ. Τασούλα για την ποινή που επεβλήθη: «Θα το ξαναέκανα. Ποινή έπρεπε να βάλει στους συνεργάτες υπουργών που κορόιδευαν».

Σχετικά Άρθρα