Πλακιάς: Γιατί δεν θα μπορούσα να βρεθώ στον ίδιο χώρο με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

 Πλακιάς: Γιατί δεν θα μπορούσα να βρεθώ στον ίδιο χώρο με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Με μια φωτογραφία από την επίσκεψη που είχε κάνει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον τόπο του δυστυχήματος των Τεμπών, ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, σχολιάζει με τον πλέον ηχηρό τρόπο το γεγονός ότι η ΠτΔ απέκλεισε από τη γιορτή της Δημοκρατίας τους γονείς των θυμάτων. Ο ίδιος απαντά στο γιατί δεν θα μπορούσε να είναι στον ίδιο χώρο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Πως θα μπορούσα; Απλά δεν θα μπορούσα!!!» αναφέρει χαρακτηριστικά. Όπως επισημαίνει η φωτογραφία (από σχετικό δημοσίευμα) που συνοδεύει την ανάρτησή του, είναι από τις 1/03/23 -την επομένη δηλαδή της τραγωδίας- και γύρω στις 14:00.

«Εκείνη την ώρα η περισυλλογή ανθρωπίνων μελών δεν έχει τελειώσει ακόμα, τελείωσε στις 18:00 περίπου. Η διαταγή προς τα σωστικά συνεργεία από τους ανώτερους: παραταχθείτε για να σας χαιρετήσει η Πρόεδρος. Αγανάκτηση από τα παιδιά ήρωες που έχουν ήδη 12 ώρες που παλεύουν σε συνθήκες απόλυτου χάους, φρίκης, με τα μάτια βουρκωμένα, και όμως πρέπει να υπακούσουν και να σταματήσουν» γράφει ο Νίκος Πλακιάς και προσθέτει ότι:

«Η τελευταία διαταγή να βγάλουν και τα γάντια για να πιάσουν το χέρι της προέδρου, γιατί με τα γάντια πιάνανε τα Ιερά Κόκκαλα των παιδιών μας που μετά τα πετάξανε στον κάμπο της Θεσσαλίας, μήπως και λερώσουν την πρόεδρο».

Ο Νίκος Πλακιάς, με την ανάρτησή του, απαντά στην ανάρτηση της δημοσιογράφου Αρετής Αθανασίου, η οποία ανεβάζοντας φωτογραφία από σχετικό δημοσίευμα για τον αποκλεισμό των γονέων θυμάτων από την ΠτΔ ανέφερε αιχμηρά: «Αλίμονο! Πως θα μπορούσε να είναι στον ίδιο χώρο π.χ η Μαρία Καρυστιανού ή ο Νίκος Πλακιάς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κώστα Καραμανλή. Πως θα μπορούσαν να είναι οι γονείς των δολοφονημένων παιδιών δίπλα στους δολοφόνους των παιδιών τους. Τόση είναι. Απρεπής και λίγη»

«Πώς λοιπόν Αρετή Αθανασίου θα μπορούσα να βρεθώ στον ίδιο χώρο;» διερωτάται ο Νίκος Πλακιάς για να συμπληρώσει «καλή λευτεριά Δημοκρατία και όταν με το καλό γίνει θα παρά βρεθώ!!!»

Σχετικά Άρθρα