Συγκέντρωσε τους εκλέκτορες που χρειάζεται για το χρίσμα η Καμάλα Χάρις

 Συγκέντρωσε τους εκλέκτορες που χρειάζεται για το χρίσμα η Καμάλα Χάρις

Στην πρώτη εμφάνισή της υπό την ιδιότητα της προεδρικής υποψηφίου για τους Δημοκρατικούς, η Καμάλα Χάρις στράφηκε κατά του Ντόναλντ Τραμπ υπενθυμίζοντας ότι έχει καταδικαστεί για μια σειρά από σοβαρά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και η σεξουαλική κακοποίηση της δημοσιογράφου και συγγραφέως Ελίζαμπεθ Τζιν Κάρολ.

Λίγη ώρα μετά την ομιλία αυτή, έγινε γνωστό από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι η Καμάλα Χάρις κατάφερε να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό εκλεκτόρων προκειμένου να πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της εθνικής επιτροπής του Δημοκρατικού κόμματος (DNC), ο Τζέιμι Χάρισον, δήλωσε χθες Δευτέρα πως η παράταξη εννοεί να έχει καταλήξει στην ή στον υποψήφιό της για την προεδρία ως την 7η Αυγούστου, προσθέτοντας πως δεσμεύεται πως η διαδικασία θα είναι «ανοικτή» και «δίκαιη».

«Όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου είπα ότι ήθελα να την κερδίσω. Σήμερα είμαι περήφανη να έχω εξασφαλίσει την ευρεία απαιτούμενη στήριξη για να γίνω η υποψήφια των Δημοκρατικών. Περιμένω σύντομα να αποδεχθώ και επίσημα το χρίσμα» δήλωσε η Καμάλα Χάρις.

H Μπιγιονσέ της έδωσε άδεια να χρησιμοποιεί το Freedom ως το επίσημο τραγούδι της εκστρατείας της

Άδεια στην Καμάλα Χάρις να χρησιμοποιεί το τραγούδι της Freedom έδωσε, σύμφωνα με το CNN, η Μπιγιονσέ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο η Χάρις θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το τραγούδι αυτό ως το επίσημο τραγούδι της προεκλογικής της εκστρατείας.

Σχετικά Άρθρα