Πρόκληση Τατάρ: Οι Έλληνες ονειρεύονται να συνδέσουν την Κύπρο με την Ελλάδα…

 Πρόκληση Τατάρ: Οι Έλληνες ονειρεύονται να συνδέσουν την Κύπρο με την Ελλάδα…

Η πολύπαθη Κύπρος μετρά της πληγές της 50 χρόνια μετά τη βάναυση τουρκική εισβολή, με τον «Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», Ερσίν Τατάρ, να δηλώνει ότι «οι Τουρκοκύπριοι απέκτησαν την ανεξαρτησία τους με την ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο» Ο αρχηγός του Ψευδοκράτους προέβη στη δήλωση «με αφορμή την 50ή επέτειο της Ειρηνευτικής Επιχείρησης στην Κύπρο και την Ημέρα Ειρήνης και Ελευθερίας στις 20 Ιουλίου», όπως τονίζεται στο προκλητικό ανακοινωθέν.

Μάλιστα τόνισε ότι «οι Έλληνες ονειρεύονται να συνδέσουν την Κύπρο με την Ελλάδα και οι Ρωμιοί έχυσαν πολύ αίμα στο νησί».

«Η 20η Ιουλίου 1974 είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία για τους Τουρκοκύπριους, επειδή οι Τουρκοκύπριοι κέρδισαν την ανεξαρτησία και την ελευθερία τους». Υπογράμμισε ότι αυτό κατέστη δυνατό με την απόβαση από την «μητέρα πατρίδα» Τουρκία στο νησί.

Ο Τατάρ δήλωσε ότι «50 χρόνια ειρήνης στο νησί συνεχίζεται στην Κύπρο τα τελευταία 50 χρόνια ως αποτέλεσμα της… ειρηνευτικής επιχείρησης στην Κύπρο», όπως μεταφράζουν οι γείτονες της εισβολή.

Μάλιστα κατέληξε ότι τα Κατεχόμενα έγιναν ένα σύγχρονο και ανεξάρτητο τουρκικό κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο!

Σχετικά Άρθρα