Νέο μήνυμα Μπάιντεν: Διακυβεύονται πολλά- Μαζί θα νικήσουμε

 Νέο μήνυμα Μπάιντεν: Διακυβεύονται πολλά- Μαζί θα νικήσουμε

«Τα όσα διακυβεύονται είναι πολλά και η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Μαζί, θα νικήσουμε». Αυτό είναι το νέο μήνυμα της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν που παρά τις πιέσεις οι οποίες εντείνονται το τελευταίο διάστημα από μέλη του κόμματός του λόγω της σημαντικής δημοσκοπικής κατρακύλας, δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κάτι περί απόσυρσης, τουναντίον δείχνει προσώρας να επιμένει στην παραμονή για τη διεκδίκηση μίας νέας προεδρικής θητείας.

Εντύπωση, πάντως, είχε προκαλέσει δημοσίευμα του αμερικανικού ιστοτόπου Axios που έγραφε, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές των Δημοκρατικών, ότι ο Μπάιντεν θα ανακοινώσει απόσυρση μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ σε αναλύσεις της η Washington Post έγραφε για τη σύσταση του Μπαράκ Ομπάμα να αποχωρήσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ από την ηγεσία των Δημοκρατικών και σε άλλο άρθρο παρουσιάστηκαν οι πιθανοί διάδοχοι για την αρχηγία του κόμματος.

Πριν από λίγες ώρες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επέκρινε τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς, όπως είπε, έχει ένα «σκοτεινό όραμα» για την Αμερική, ενώ επισήμανε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στην προεκλογική κούρσα την επόμενη εβδομάδα και να κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο.

«Τα όσα διακυβεύονται είναι πολλά και η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Μαζί, θα νικήσουμε», τονίζει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του.

«Το σκοτεινό όραμα του Ντόναλντ Τραμπ για το μέλλον δεν αντιπροσωπεύει αυτό που είμαστε ως Αμερικανοί. Σήμερα, ως κόμμα και ως χώρα, μπορούμε και θα τον νικήσουμε στις κάλπες. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην προεκλογική κούρσα την επόμενη εβδομάδα για να συνεχίσω να αποκαλύπτω την απειλή που συνιστά η ατζέντα του Σχεδίου για το 2025 του Ντόναλντ Τραμπ…», λέει ο Μπάιντεν σε ανακοίνωση, μετά τη λήξη του Εθνικού Συνεδρίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Σχετικά Άρθρα