Γεωργιάδης: Διαψεύδει πως κλείνει η ΜΕΘ του Γ. Ν. Άρτας

 Γεωργιάδης: Διαψεύδει πως κλείνει η ΜΕΘ του Γ. Ν. Άρτας

Με μία άμεση διάψευση από τον λογαριασμό του στο X (πρώην twitter) αρνήθηκε τα χτεσινά (18/7) «αρνητικά», όπως τα χαρακτήρισε δημοσιεύματα για το «λουκέτο» στη ΜΕΘ του ΓΝ Άρτας ο κ. Γεωργιάδης, ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχουν «δυσλειτουργίες», διαβεβαιώνοντας ότι θα αντιμετωπιστούν.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός ανακοίνωσε στην ανάρτησή του την ενίσχυση του υπάρχοντος ιατρικού προσωπικού με μια επικουρική ιατρό, ενώ παραδέχτηκε πως η μονάδα θα συνεχίσει τη λειτουργία της χάρη στη βοήθεια ιατρών που θα συνεχίσουν να μετακινούνται από όμορα νοσοκομεία για την κάλυψη των κενών της εφημερίας τόσο του Ιουλίου όσο και του Αυγούστου.

Έτσι, αντιμετωπίζονται οι δυσλειτουργίες κατά τον κ. Γεωργιάδη…

Αναλυτικά, η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ:

«Σχετικά με τη ΜΕΘ του ΓΝ Άρτας ενημερώνουμε ότι δεν ανεστάλη η λειτουργία και ότι αντιμετωπίζονται οι όποιες δυσλειτουργίες προέκυψαν και προκάλεσαν τα αρνητικά δημοσιεύματα. Το ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου θα ενισχυθεί  με την άμεση πρόσληψη μιας επικουρικής ιατρού. Επιπλέον,  θα συνδράμουν τη ΜΕΘ ιατροί που θα μετακινηθούν από όμορα νοσοκομεία για την κάλυψη των κενών της εφημερίας τόσο του Ιουλίου όσο και του Αυγούστου.

Τόσο η Διοίκηση της 6ης  Υγειονομικής Περιφέρειας σε αγαστή συνεργασία με τα μεγάλα νοσοκομεία αρμοδιότητας της όσο και το Υπουργείο Υγείας έχουν ενσκήψει από την πρώτη στιγμή στην ανάγκη ενίσχυσης της ΜΕΘ του ΓΝ Άρτας κ έχουν λάβει τα αναγκαία μέτρα για την αδιάλειπτη κ εύρυθμη λειτουργία της για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του πληθυσμού. Ευχαριστούμε όλους τους ιατρούς που καθημερινά με τις υπηρεσίες τους στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας».

Σχετικά Άρθρα