ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδιο Γεωργιάδη-Πολάκη: Υπουργοί εκδιώκουν βουλευτές, όταν δεν τους αρέσει η κριτική που τους ασκείται

 ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδιο Γεωργιάδη-Πολάκη: Υπουργοί εκδιώκουν βουλευτές, όταν δεν τους αρέσει η κριτική που τους ασκείται

Απάντηση με αφορμή την έντονη διαμάχη του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Παύλο Πολάκη, με αφορμή την κριτική που άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με την περίθαλψη των ανασφάλιστων στον υπουργό Υγείας, εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ούτε την τόλμη ούτε τον στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό να απολογηθεί για τις ύβρεις, τις προσβολές, τις απρέπειες και τα ομοφοβικά σχόλια βουλευτών και στελεχών του σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Πρόεδρου του» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφερόμενος εμμέσως και στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη και το χυδαίο και ομοφοβικό σχόλιο «ο ή η πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» που είχε κάνει τον περασμένο Απρίλιο.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει ότι «περισσεύει η αλαζονεία» τόσο του πρωθυπουργού «όσο και των πρωτοκλασάτων υπουργών του, οι οποίοι θρασύτατα εκδιώκουν από τη Βουλή βουλευτές, όταν δεν τους αρέσει η πολιτική κριτική που τους ασκείται». Σημειώνεται ότι κατά τον έντονο διάλογο που είχαν στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής κατά την συζήτηση νέας σύμβασης δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο ελληνικό δημόσιο για την αναβάθμιση των δομών υγείας ο Αδ. Γεωργιάδης ακούγεται να λέει «ουστ» στον Π. Πολάκη.

Καταλήγοντας, η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει δεικτικά: «Με δυο μέτρα και δύο σταθμά η αστική ευγένεια της ΝΔ».

Σχετικά Άρθρα