Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ποτέ συμπλήρωμα στη ΝΔ -Τώρα είναι η ώρα για αλλαγή

 Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ποτέ συμπλήρωμα στη ΝΔ -Τώρα είναι η ώρα για αλλαγή

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Χάρης Δούκας, την Τετάρτη (17/07) δήλωσε πως το κόμμα «έχει ιστορικό ρόλο να πρωταγωνιστεί». Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο Χάρης Δούκας ανέφερε: «Δεν θα γίνουμε ποτέ συμπλήρωμα στη Ν.Δ., το “αύριο” είναι αργά. Η ώρα για αλλαγή είναι τώρα. […] Την επόμενη μέρα, πρέπει να είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή. Να οργανώσουμε τις βάσεις μας, τις επιτροπές μας. Ο κόσμος θέλει να συμμετάσχει ξανά και θα έχει ρόλο. Κάνω κάλεσμα να στηρίξουν τη δική μας προσπάθεια, ώστε να αλλάξουμε τη χώρα».

Ερωτηθείς για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και εκ νέου υποψήφιο για την ηγεσία, Νίκο Ανδρουλάκη, ο Χάρης Δούκας απάντησε πως «καταρχάς, τιμούμε τον Νίκο Ανδρουλάκη επειδή έκανε αγώνες και μεγάλες προσπάθειες».

Στη συνέχεια, παρ’ όλα αυτά, ο Χάρης Δούκας ανέφερε: «Το αποτέλεσμα έδειξε ότι 100.000 άνθρωποι δεν μας ψήφισαν [σ.σ. στις πρόσφατες ευρωεκλογές που έγιναν στις 9 Ιουνίου] σε σύγκριση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Αυτό δείχνει ότι δεν μιλήσαμε στις ψυχές τους και πως δεν αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα με τόλμη και αποφασιστικότητα»

Κατόπιν, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε: «Θα “χτυπήσουμε” τα καρτέλ και την ακρίβεια; Κοιτάζω στα μάτια τους πολίτες και τους λέω πως αν θέλουν να αντιμετωπίσουμε την αισχροκέρδεια, να μας εμπιστευθούν και να μας ψηφίσουν στις 6 Οκτωβρίου».

Σχετικά Άρθρα