Και δεύτερη επικοινωνία Κασσελάκη με Συρεγγέλα -Παρασκήνιο με Πολάκη στην ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ

 Και δεύτερη επικοινωνία Κασσελάκη με Συρεγγέλα -Παρασκήνιο με Πολάκη στην ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν σήμερα η ατμόσφαιρα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το κλίμα βάρυνε απότομα, εξαιτίας του Παύλου Πολάκη. Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μεν απών, αλλά συνέχιζε τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα από την Κρήτη κι ενώ εξελισσόταν η συνεδρίαση του καθοδηγητικού οργάνου, της οποίας αποτέλεσε ένα από τα βασικά αντικείμενα συζήτησης.

Κατά πληροφορίες, η πλευρά της μειοψηφίας, δηλαδή οι «8» της «φρουράς Τσίπρα», πρότειναν να συμπεριληφθεί αναφορά αποδοκιμασίας του στην απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, αλλά αυτό απορρίφθηκε, καθώς υπήρξαν μέλη του καθοδηγητικού οργάνου, τα οποία υπερασπίστηκαν τον Παύλο Πολάκη, κατά πληροφορίες οι: Θεοδώρα Τζάκρη, Νίκος Σκορίνης, Ολυμπία Τελιγιορίδου και Ρένα Δούρου.

Τότε, επελέγη ως λύση η αποδοκιμασία της συμπεριφοράς του κ. Πολάκη να εκφραστεί με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, η οποία και αναμένεται.

Επιπρόσθετα, όπως μετέδιδαν κομματικές πηγές, εκτός από το δεκάλεπτο τηλεφώνημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαρία Συρεγγέλα, με το οποίο της ζήτησε συγγνώμη, ακολούθησε και δεύτερη επικοινωνία του κ. Κασσελάκη μαζί της, η οποία προέκυψε, όταν ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε γνώστης των διαρροών που υπήρξαν από πλευράς της ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα