Αμφιλοχία – Συγκλονίζει ο πατέρας της 37χρονης: “Καλύτερα να με χτυπούσε κεραυνός και να πέθαινα”

 Αμφιλοχία – Συγκλονίζει ο πατέρας της 37χρονης: “Καλύτερα να με χτυπούσε κεραυνός και να πέθαινα”

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς της 37χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε από τον διαστάσει σύζυγό της, έξω από το σπίτι της στην Αμφιλοχία, όπου την πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους.

Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε. Της είπε (σσ. όταν η 36χρονη πήρε τον γιο της τηλέφωνο) ”μαμά πού είσαι;”. ”Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100” του λέει, ”με σκοτώνει ο πατέρας”».

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Αρετής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ήταν ο πρώτος που έμαθε το πρωί για την δολοφονία της κόρης του. «Κατέβαινα από το σπίτι να πάω για δουλειά και με ειδοποίησαν οι φίλοι μου. Δεν ήξερα τίποτα. Καλύτερα να με χτυπούσε κεραυνός να πέθαινα, παρά αυτό».

“Έχει όπλο θα με σκοτώσει”

Σύμφωνα με το mega, τα τελευταία λόγια της 36χρονης, ενώ επικοινωνούσε με την αστυνομία ήταν: «Είμαι η Αρετή Τσ…, έχει όπλο, θα με σκοτώσει!».

Λίγο μετά, η γυναίκα έπεσε νεκρή από τα πυρά του δράστη, ο οποίος της έστησε φονικό καρτέρι στο σπίτι της, όπου βρισκόταν και το παιδί τους.

Σχετικά Άρθρα