Αμφιλοχία:Ο δράστης της είχε κόψει τα φρένα στο μηχανάκι -“Πάρε το 100, με σκοτώνει”

 Αμφιλοχία:Ο δράστης της είχε κόψει τα φρένα στο μηχανάκι -“Πάρε το 100, με σκοτώνει”

Εδώ και μήνες η 36χρονη που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αμφιλοχία φοβόταν τις αντιδράσεις του. Από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Αμφιλοχία, αναφέρουν πως υπήρχαν προβλήματα επί χρόνια στη σχέση τους. Όμως, φίλη της 36χρονης, ανέφερε πως εδώ και τρεις μήνες που ήταν σε διάσταση, ο 43χρονος γυναικοκτόνος αδυνατούσε να διαχειριστεί το γεγονός.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως της έκοψε τα φρένα στο μηχανάκι της. Για αυτό τον λόγο πήγε στον εισαγγελέα την Πέμπτη η 36χρονη. «Είχαν χρόνια προβλήματα. Ήταν γνωστό. Φοβόταν εδώ και πολλούς μήνες. Περίπου τρεις μήνες ήταν σε διάσταση και αυτός δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι θέλει να χωρίσει από εκείνον και δεν μπορούσε να ζήσει μόνος του. Με τα παιδιά κανονικά, και χθες μαζί του ήταν ο γιος του στο χωριό που μένει με τους γονείς του», αναφέρει φίλη του θύματος.

«Έφυγε από το χωριό, πήρε κρυφά τα κλειδιά από τον γιο του και πήγε στο σπίτι της που εκεί ήταν η κόρη τους. Μπήκε παράνομα και την απειλούσε ότι “άμα δεν έρθεις, θα σκοτώσω το κορίτσι”. Φοβόταν για τη ζωή της. Και την Τετάρτη την περίμενε έξω από το σπίτι. Της έκοψε και τα φρένα στο μηχανάκι, για αυτό πήγε στον εισαγγελέα την Πέμπτη, φοβήθηκε», συμπλήρωσε σύμφωνα το e-maistros.gr.

Στο ίδιο μέσο, μίλησε και συγγενής του 43χρονου γυναικοκτόνου σχολιάζοντας για τη σχέση τους, πως «ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση». «Το μάθαμε σήμερα το πρωί. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι, πάνω από 13 χρόνια. Είχαν προβλήματα πολλά χρόνια τώρα, ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση. Ήταν γνωστό ότι υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά. Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν», σημείωσε.

«Βασίλη πάρε την αστυνομία με σκοτώνει»

Tο τελευταίο διάστημα ο 43χρονος έπινε συνεχώς και κυκλοφορούσε μεθυσμένος και συχνά συμπεριφερόταν άσχημα στην συζύγου του. Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει γρήγορα τηλέφωνο την αστυνομία.

Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό στο MEGA: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε και κοιτάει το εγγόνι μου ότι δεν είναι σπίτι η μάνα του. Και της λέει “μαμά πού είσαι;”. Βασίλη πάρε τηλέφωνο το «100» του λέει, “με σκοτώνει ο πατέρας”».

«Πάει την Τρίτη το παιδί μου στο αστυνομικό τμήμα να υποβάλλει μήνυση. Και πήγε εξαφανίστηκε αυτός. Είχε πάει στο σπίτι της και έκανε φασαρία γιατί έπινε. Την χτύπησε. Ήταν πρησμένο όλο το μάτι της. Εξαφανίστηκε ο 43χρονος και δεν μπορούσαν να τον βρούνε», συνέχισε η μητέρα της 36χρονης στην ΕΡΤ.

Σχετικά Άρθρα