Θεσσαλονίκη: 47χρονος έκανε ντελίβερι το χασίς στην παραλία με το ποδήλατο

 Θεσσαλονίκη: 47χρονος έκανε ντελίβερι το χασίς στην παραλία με το ποδήλατο

Ένας 47χρονος, κάτοικος Κάτω Περαίας Θεσσαλονίκης, διακινούσε χασίς στην παραλία με το ποδήλατο, σύμφωνα με το protothema.gr.

Ο δράστης, δρούσε ανενόχλητος τα τελευταία χρόνια, διακινώντας ναρκωτικά είτε με ραντεβού στο σπίτι του είτε με επιτόπια παράδοση στον χώρο που όριζαν οι πελάτες του.

Η δράση του έφτανε μέχρι και την Αγία Τριάδα, όπου μετέφερε τα ναρκωτικά με ποδήλατο, παραδίδοντάς τα σε σπίτια ή σε προκαθορισμένα σημεία στην παραλία.

Έπειτα από συγκέντρωση πληροφοριών και παρακολούθησή του, η Α΄ ΟΠΚΕ επενέβη και συνέλαβε τον 47χρονο επ’ αυτοφώρω κατά τη διάρκεια παράδοσης ναρκωτικών σε δυο κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν 1.287,08 γραμμάρια κάνναβης, τρία τσιγάρα εμπλουτισμένα με κάνναβη, ποσότητα μεθαδόνης και ναρκωτικά δισκία. Επιπλέον, βρέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 11.260 ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών, καθώς και ένα ποδήλατο και μία μοτοσικλέτα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Σχετικά Άρθρα