Προσωπική “εκστρατεία” Κασσελάκη για την Attica Bank- Γιατί απέχουν κορυφαία στελέχη που δηλώνουν “αιφνιδιασμένα”- Οι χαμηλοί τόνοι Παππά

 Προσωπική “εκστρατεία” Κασσελάκη για την Attica Bank- Γιατί απέχουν κορυφαία στελέχη που δηλώνουν “αιφνιδιασμένα”- Οι χαμηλοί τόνοι Παππά

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης στους αγώνες του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος Τένις Λυκείων, στο Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, Τετάρτη 3 Απριλίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δη εξ αυτών που υποστηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη δηλώνουν, όπως μαθαίνουμε, αιφνιδιασμένα με τον “τραπεζικό ανένδοτο”, δηλαδή τις επιθετικές αναρτήσεις του προέδρου του κόμματος για την συμφωνία συγχώνευσης της Attica Bank με την Παγκρήτια που έχει λάβει το “πράσινο φως” από την Τράπεζα της Ελλάδος και θα αποτελέσει τον 5ο τραπεζικό πυλώνα που θα “σπάσει” το άτυπο καρτέλ των τεσσάρων συστημικών.

“Δεν γνωρίζαμε τίποτε, δεν μας είχε ενημερώσει κανείς”, έλεγε στο περιθώριο τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία συμμετείχε, μέλος της Κ.Ε, εκ των “φρουρών” της ηγεσίας, ενώ άλλα στελέχη των “κασελακίστας” αναζητούσαν τους λόγους πίσω από την επιμονή του προέδρου σχετικά με το θέμα αυτό. Ενώ εδώ και καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατεβάσει τους τόνους ως προς τις υπέρογκες προμήθειες στις τραπεζικές υπηρεσίες, κάτι που θα αποτελούσε πεδίο δόξης λαμπρό για την αξιωματική αντιπολίτευση, αίφνης η “εκστρατεία” του κ. Κασσελάκη προκάλεσε απορίες.

Οι φήμες λένε, μάλιστα, πως από το περιβάλλον του προέδρου του κόμματος απευθύνονται πιεστικές παροτρύνσεις σε βουλευτές και κομματικά στελέχη να αναδημοσιεύουν (retweet) τις αναρτήσεις του για το συγκεκριμένο θέμα. Όμως, η συγκομιδή είναι μάλλον μικρή, ενώ διατυπώνεται η απορία και σχετικά με την “σιγή” ως προς το θέμα από κορυφαία στελέχη και τομεάρχες με συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Για παράδειγμα, φειδωλός εμφανίζεται ο τομεάρχης Οικονομικών Νίκος Παππάς, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν γνώριζε την σχετική πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη και μάλλον αποφάσισε να μην εμπλακεί σε κάτι που φαίνεται να έχει και άλλα… κίνητρα.

Σχετικά Άρθρα